Skal du snart rejse eller påtænker du at bestille en rejse? Se her hvordan du skal forholde dig til Coronavirus. Læs mere
Ca. 1½ time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Turen starter i Miami hvor vi oplever South Beach og de smukke strande. Herefter rejser vi rundt i Florida med camper, hvor vi blandt andet besøger The Keys, Everglades National Park, det hyggelige Fort Myers Beach og Universal Studios ved Orlando.

Herefter tager vi afsked med fantastiske Florida, og flyver nordpå hvor vi blandt andet kommer til at besøge New York, Washington, Boston og storslåede Niagara Falls.

Jeg glæder mig til at byde velkommen til en spændende og hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Jeppe Dehn Pedersen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 19-05-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top