Søg
Søg
Teplantager i Sri Lanka

Sri Lanka og minicruise på Maldiverne

Kom og hør mine erfaringer fra en oplevelsesrig rejse på den fascinerende ø Sri Lanka, som byder på alt fra safari til storslået natur, trekking, badestrande og en imødekommende befolkning. Vi slutter af med et minicruise på Maldiverne.Jeg vil tage jer med hele øen rundt med start og slut i Colombo. Vi kommer bl.a. helt op nordpå til det uberørte og historiske Jaffna. Vi tager sydpå, hvor vi bestiger Løveklippen Sigiriya og besøger nogle af de ældste templer i Polonnaruwa og Dambulla. I et af de gamle lokomotiver skal vi på togrejse i højlandet, og vi skal selvfølgelig også på safari i nogle af landets skønne nationalparker.

Jeg tager udgangspunkt i min egen rejse samt mine erfaringer med de absolutte must see’s over hele øen.

Jeg vil vise jer billeder fra min fantastiske tur, og jeg vil selvfølgelig komme med gode råd til, hvordan, hvornår og hvorfor man bør besøge dette vidunderlige land, og ligeledes hvordan jeres rejse kan blive lige så oplevelsesrig som min.

Efter en oplevelsesrig rejse på Sri Lanka vælger rigtig mange at koble af på Maldiverne. Jeg vil derfor kort komme omkring denne mulighed. Dette skønne ørige byder på afslapning i verdensklasse og er en af verdens bedste dykker- og snorkeldestinationer. Der er desuden også mulighed for at ø-hoppe og tage på et lille minicruise.

Jeg glæder mig til at se jer til en inspirationsrig og hyggelig aften.

De varmeste rejsehilsner fra
Britta Larsen Schmidt

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
22-10-2018
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Britta Larsen Schmidt

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg

Varighed

Ca. 1½ time

Læs mere om

Sri Lanka

Parkering

Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.
Til top
Find os på: