Søg
Søg
Thailand

Thailand med børn

Tag med mig en tur til smilets land Thailand, hvor vi vil fokusere på at opleve Thailand i børnehøjde.


Jeg viser billeder og fortæller om egne oplevelser fra Thailand og giver lidt praktisk info i forhold til det at rejse med børn som f.eks. hvor man kan rejse hen i Thailand, hvor mange byer og områder man kan opleve på samme rejse og hvilke oplevelser der egner sig til børn.

Vi starter i pulserende Bangkok, hvor tempoet er højt, pladsen trang, og duftene fra gadekøkkenerne rammer dig som en tung sky. Selvom du kan blive overvældet af dit første besøg i Bangkok, så er der mange oplevelser for børn. Prøv den lækre mad fra de osende gadekøkkener, tag en sejltur på klongerne, besøg kongepaladset, Grand Palace, hvis der ikke er for varmt, og tag på cykeltur, hvor I kommer lidt uden for det hektiske byliv, og oplever de lokale thai'ers levevis.

Efter et par skønne dage i Bangkok tager vi toget nordpå til Chiang Mai, som for de små er en oplevelse i sig selv. Her findes hyggelige markeder, madlavningskurser, cykelture, et sjovt illusionsmuseum for børn, og små-ture til de omkringliggende områder, og så kan man også overnatte i junglens trætoppe.

Vi skal også en tur til kanchenburi ved River Kwai – en fantastisk børnevenlig tur, som både byder på afslapning, hygge og dagsture.

Rejsen slutter med ren afslapning på nogle af Thailands skønneste øer i syd – her kan I få sand mellem tæerne, snorkle, dase på stranden eller hvad I ellers har lyst til.

Jeg vil forsøge at komme bredt omkring, så I kan danne jer et overblik over hvordan netop jeres drømmerejse skal se ud.

Jeg glæder mig til at byde velkommen til en spændende og hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Heidi Johansen


Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
28-11-2017
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Heidi Johansen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg

Varighed

Ca. 1½ time

Foredraget er gratis. Husk tilmelding

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.
Til top
Find os på: