NYHED! Nu kan du også købe et gavekort til Jysk Rejsebureau direkte på hjemmesiden. Klik her
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Indonesien er et ø-rige med mere end 14.000 øer som tilbyder en masse alsidige oplevelser. Forskellige religioner i landet gør at man kan opleve mange forskellige og spændende kulturer, og vi vil forsøge at give dig et godt overblik over de mange muligheder.

På Sumatra kan du opleve orangutanger i Gunung Leuser National Parks jungle eller trekke på vulkaner og du kan også tage ud og se det 120 meter høje Sipiso Piso vandfald.

Java har nogle af de vildeste templer og ekstraordinære naturoplevelser med Mt. Bromo og Ijen Crater og er et af de tættest befolkede øer i verden.

På Bali kan du blandt andet opleve flotte strande i den sydlige del, samt surfing og festlig stemning ved Kuta. I skønne Ubud kan du nyde lidt selvforkælelse med welness, dyrke yoga, vandre i de smukke risterasser, se Makak aber ved Monkey Forest, opleve markeder, templer og balinesisk dans og tage udflugter til Mt. Batur eller riverrafte. Oppe nordpå ved Lovina har du mulighed for at komme ud og spotte delfiner og se de karakteristiske sorte vulkanstrande.

Gili-øerne øst for Bali forbindes med lækre hvide sandstrande, drinks ved vandet, afslapning, fantastisk dykning og snorkling, gode restauranter og barer - og ikke uden grund.

Oplev den afslappede stemning på øen Nusa Lembongang, som er en perle sydøst for Bali. Her er der hængekøjestemning, scootere, som de eneste motorkøretøjer, uberørte strande, surfing og verdensklasse dykning. Du kan også opleve de lokale samle tang som de tørrer og sælger videre.

Ved Komodo Nationalpark og Rinca Island kan du som det eneste sted i verden opleve komodovaraner, og på nært hold. Er du dykker er det et must at gøre et stop ved Labuan Bajo, og dykke ved Komodo Nationalpark, som er et af de bedste steder i verden at dykke.

Indonesien har så utrolig mange oplevelser der bare venter på dig. Vi håber at fortællingerne fra vores rejser og erfaringer kan være med til at inspirere dig til din næste rejse.

Med venlig hilsen
Freja Vistisen og Marie Kjær Sørensen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 04-03-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top