Søg
Søg
Azurblåt hav og kridhvide strande findes overalt på Gili-øerne

Indonesien og Bali

Kom og hør om vores spændende rejseoplevelser i Indonesien og hvad dette unikke og fascinerende ø-rige har at byde på.


Indonesien er et ø-rige med mere end 14.000 øer som tilbyder en masse alsidige oplevelser. Forskellige religioner i landet gør at man kan opleve mange forskellige og spændende kulturer.

På Sumatra kan man opleve orangutanger i Gunung Leuser National Parks jungle eller trekke på vulkaner, man kan også tage ud og se det 120 meter høje Sipiso Piso vandfald.

På Bali kan man blandt andet opleve flotte strande ved Sanur. Surfing og festlig stemning ved Kuta. Ved Ubud kan man evt. leje en cykel hvor man tager ud og ser de smukke risterasser, makak aber ved Monkey Forest, markeder, templer og balinesisk dans, riverrafting, se kaffeplantager eller nyde en omgang wellness på en af de mange spa-steder. Oppe nordpå ved Lovina har man mulighed for at komme ud og spotte delfiner og se den karakteristiske black sand beach.

Gili-øerne byder på lækre hvide sandstrande, fantastisk dykning og snorkling og gode restauranter og barer.

Oplev laid-back stemning ved øen Nusa Lembongang, som er en perle sydøst for Bali. Her er der hængekøjestemning, de eneste motorkøretøjer er scootere, uberørte strande, surfing og verdensklasse dykning. Man kan også opleve de lokale samle tang som de tørrer og sælger videre.

Ved Komodo Nationalpark og Rinca Island kan man som det eneste sted i verden opleve komodovaraner, og på nært hold. Er man dykker er det et must at gøre et stop ved Labuan Bajo, og dykke ved Komodo, som til dato er en af de steder vi har oplevet vores allerbedste dyk.

Vi ser frem til en hyggelig aften med en masse rejseinspiration

Med venlig hilsen
Freja Vistisen og Marie Kjær Sørensen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
04-09-2019
kl. 18:00
02-10-2019
kl. 18:00
28-10-2019
kl. 18:00
25-11-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Freja Vistisen
Marie Kjær Sørensen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Indonesien

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: