Søg
Søg
Mount Cook, New Zealand

New Zealand - Nord til syd

Tag med til fantastiske New Zealand, der byder på natur i verdensklasse og store oplevelser for alle.


Turen starter i Auckland og herefter drager vi sydpå for til sidst at slutte i Christchurch på sydøen.

Rejsen går på Nordøen helt op nord på til det smukke strandområde ved Pahia, ned til Waitomo, forbi Rotorua og Tongariro Crossing trekket for til slut at ende op ved hovedstaden Wellington.

På Sydøen starter vi rejsen med kajak og vandring i Abel Tasman Nationalpark, hvorefter rejsen går via Fox Glacier og det smukke Milford Sound til adventure hovedstaden Queenstown og ender ved smukke Lake Tekapo, inden turen går op mod Christchurch. Vi runder af med en smuttur op til Kaikura, hvor der kan spottes hvaler og delfiner. En fantastisk rejse i et landskab, som er vidt forskelligt fra nord til syd og som bare indbyder til et fantastisk roadrip hvad end det er med bus, bil eller camper.

Jeg viser billeder og fortæller ud fra min egen rejse gennem New Zealand i campervan. Jeg fortæller om hvordan, hvornår og hvorfor man rejser til New Zealand og giver gode råd til hvordan jeres rejse bliver en lige så fantastisk oplevelse som min egen.

Jeg glæder mig til at se jer til en inspirationsrig og hyggelig aften.

De bedste hilsner,
Maiken Harboe

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
22-03-2018
kl. 18:00
24-04-2018
kl. 18:00
24-05-2018
kl. 18:00
24-07-2018
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Maiken Harboe

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

New Zealand

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.
Til top
Find os på: