Søg
Søg
Gratis foredrag om Peru & Bolivia

Peru

Tag med på en rejse til Peru – et slaraffenland for historie- og naturelskere. Hvad enten du er til vandring i Andesbjergene, salsa med de lokale, piratfiskeri i Amazonas, sandboarding i ørkenen, eller bare gerne vil overvældes at Machu Picchus ruiner, er der altid nok at give sig til.


Rejsen starter i Lima, Perus hovedstad ved det brusende Stillehav. Her stiftes bekendtskab med ’Inka cola’ og ’ceviche’ i en pulserende storby på ni millioner mennesker, der byder på et utal af muséer, hyggelige gadecaféer samt flotte pladser og katedraler.

Fra storbyen går turen sydpå langs kysten mod naturreservatet Paracas, hvor det barske Stillehav slår mod klipperne i den tørre Atacamaørken. Herfra kan man tage på sejlads til Islas Ballestas, der på grund at sit rige dyreliv med bl.a. søløver, pingviner og fugle i massevis kaldes for ’fattigmands-Galápagos’. Yderligere sydpå ligger Ica og lagunen ved Huacachina, hvor man kan sandboarde i ørkenklitterne. Herfra går turen til Nazca, hvor der er mulighed for at tage på flyvning over de berømte og mystiske ældgamle linjer i sandet.

Fra Nazca forlader vi kysten og sætter kurs mod Andesbjergene ved Arequipa, hvor de adrenalin-hungrende kan få en tur på mountainbike ned ad de omkringliggende vulkaner. Alternativt kan man gå på opdagelse i byens mange spændende klostre, eller tage på souvenir-jagt på indianermarkedet, hvorfra tasken kan fyldes med alt fra håndlavede træfigurer til alpacauld-sweatere og farvestrålende ponchoer.

Fra Arequipa går turen ud i Colca Canyon, verdens dybeste kløft, kendt for dens smukke udsigter, den friske luft og de majestætiske, men ludgrimme condorer. Inden turen fortsætter over højsletterne til Cuzco – det gamle Inkariges hovedsæde – kan man komme ud at sejle på Sydamerikas største og verdens højest beliggende navigerbare sø, Titicaca, hvor det også er muligt at overnatte hos en lokal familie.

Med udgangspunkt i Cuzco, som i sig selv er et par dage værd, sluttes der af med en tur til et af verdens syv vidundere, ruinbyen Machu Picchu, samt en afstikker til Amazonjunglens dybe regnskov.

Udover at gennemgå Perus seværdigheder vil jeg også svare på de mere generelle spørgsmål, der melder sig når turen går mod Sydamerika. Jeg vil derfor komme omkring emner såsom sæsoner, budgetter, rejselængde og lign.

Jeg glæder mig til at se Jer til en hyggelig og rejselysten aften.

Venligst,
Sofie Fransen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt

Foredragsinformation

Foredragsholder

Sofie Fransen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1½ time

Læs mere om

Peru

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: