Søg
Søg
Grand Canyon, Backpacker, USA

Roadtrip i Vest USA

Tag med på et klassisk roadtrip rundt i de vestlige amerikanske stater, hvor vi kommer forbi storbyer og fantastisk varieret natur.


Turen starter med et stop i New York, hvor der vil være mulighed for at smage lidt på den fantastiske storby.

Derefter går turen til Los Angeles i Californien og går videre igennem staterne Nevada, Utah og Arizona for til sidst at slutte i Los Angeles igen. Vi kommer forbi nationalparker som Yosemite, Death Valley, Bryce Canyon, Zion Naitionalpark, Antelope Canyon og afslutningsvis mægtige Grand Canyon, samt San Diego, Las Vegas og San Francisco. Undervejs køres der på øde ørkenveje, mægtige highways og sidst men ikke mindst den klassiske Route 66.

Glæder mig til at se jer, venligst
Marie Kjær Sørensen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
18-09-2019
kl. 18:00
14-10-2019
kl. 18:00
13-11-2019
kl. 18:00
02-12-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Marie Kjær Sørensen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1½ time

Læs mere om

USA

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Foredraget er gratis. Husk tilmelding

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: