Søg
Søg
Mor Kænguru, Australien

Australien

Kom med en tur til den anden side af jorden, og hør om landet der indeholder alt fra jungle til outback, og fra verdens farligste dyr til de allermest nuttede samt byder på noget af verdens smukkeste natur.


Jeg vil tage jer med på en rejse langs Australien østkyst, hvor der venter masser af oplevelser. Vi kommer blandt andet forbi verdens største sandø Fraser Island, tager på sejltur ved Whitsundays Island og dykker ved Great Barrier Reef.

Denne aften tager vi også på road trip i det sydlige Australien, hvor oplever en af de flotteste kyststrækning nemlig Great Ocean Road. Vi besøger også
den smukke nationalpark, Grampians, og tager en tur til Kangaroo Island med fantastisk dyreliv

Jeg glæder mig til at byde velkommen til en spændende og hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Jeppe Dehn Pedersen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt

Foredragsinformation

Foredragsholder

Jeppe D. Pedersen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg

Varighed

Ca. 1 time og 45 min.

Læs mere om

Australien

Parkering

Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.
Foredraget er gratis. Husk tilmelding

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: