Ca. 1½ time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Tag med Jysk Rejsebureau til Kenya på et aktivt safarieventyr. På rejsen skal I trekke på kraterkanten af den sovende vulkan Mt. Longonot, cykle blandt vilde dyr i Hells Gate Nationalpark, safari i Nationalparkerne Lake Nakuru og Masai Mara. Rejsen slutter med homestay ved Kenyas stolte folk, Masaierne.

Rejsen besøger forskellige nationalparker og viser at Kenya ikke bare er klassisk safari med savannelandskab. Rejsen starter i hovedstaden Nairobi, hvor I blandt andet skal besøge Karens Blixens farm, et elefant-børnehjem, girafcenter og et lokalt smykke- og keramikværksted.

Mt. Longonot, Lake Naivasha, Crater Lake og Hells Gate
Efter Nairobi skal I på et oplevelsesrigt dagstrek på den flotte, sovende vulkan Mt. Longonot. Her kan I nyde den smukke udsigt over Great Rift Valley, imens I bevæger jer godt 630 højdemeter for at nå til kanten af krateret, som ligger 2.776 meter over havets overflade. På nogle strækninger er turen meget stejl og ujævn, og selve vandreturen fra hovedindgangen til kraterets kant og tilbage igen, er på omkring ni kilometer. Herfra går rejsen til Lake Naivasha. Her er fuglelivet meget varieret og I kan bl.a. se flamingoer, flodørne og væverfugle. Af vilde dyr kan I opleve giraffer, antiloper og flodheste. Den nærliggende Hell's Gate Nationalpark er relativt lille, men her finder I et smukt landskab bestående af smalle kløfter omgivet af rå, røde klipper samt åbne græsområder. I nationalparken får I mulighed for at cykle på kenyansk mountainbike og vandre i det det smukke landskab. Det er ikke nogen almindelig safaritur, idet der her venter en cykelsafari på ca. 10 km, hvor I blandt kan møde giraffer, bøfler, antiloper, gazeller, zebraer, bavianer, klippegrævlinge og gribbe.

Lake Nakuru & Masai Mara
På denne del af turen kommer I på en guidet safari ved Lake Nakuru og i Masai Mara, hvor I kan nyde det rige og varierede dyre- og fugleliv, som bl.a. tæller tusindvis af zebraer, gnuer og flamingoer samt løver, geparder, leoparder, giraffer, flodheste, sjakaler, elefanter, næsehorn, gazeller, impalaer, krokodiller, gribbe, Marabou-storke, bavianer, hyæner, strudse... Listen er næsten uendelig. Kombinationen af disse to parker gør, at sandsynligheden for at se ”the big 5” på denne rejse er meget stor.

Masai-landsby
Jysk Rejsebureau har arbejdet sammen med en Masai-landsby, som ligger i området lige udenfor Masai Mara Nationalpark. Kenya er meget mere end "bare" safari og dyreliv, og derfor synes vi det er interessant at komme helt tæt på lokalbefolkningen. I slutter derfor denne rejse med to nætter ude i denne Masai landsby, hvor I vil få et stort indblik i Masaiernes hverdag, og høre om hvordan de bygger hytterne, afholder bryllupsceremonier, laver mad, beklædning, deres familieliv, lederskab og traditionel medicin. Ikke mange rejsende i Kenya kommer så tæt på Masaierne.

Vær opmærksom på at dette foredrag tager udgangspunkt i en bestemt tur.
Læs mere om turen her

Jeg glæder mig til at se jer.

Med venlig hilsen
Charlotte Høi

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top