Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter i staten Alberta, hvor højdepunktet uden tvivl er de storslåede Rocky Mountains. Her er det tid til at komme op i højderne, og opleve et utal af Nationalparker, den ene større og vildere end den anden.

Rocky Mountains imødekommer alle dine drømme, og hold godt fast i underkæben, når du kører gennem de smukke bjergpas, hvor landskabet spejler sig i den ene krystalblå sø efter den anden. Der er også gode muligheder for at spotte en af de mange sorte bjørn eller elge, der fouragerer rundt i skovens lysning.

Efter at have kørt rundt i Albertas glansbillede af natur, bevæger vi os videre til British Colombia. Her stopper skønheden dog på ingen måde, men vi kommer ned i højderne og ned i gear.

Her er smukke vinmarker, pulserende storbyer og adventure oplevelser som får sommerfuglene frem i maven. Glæd dig også til et besøg på Vancouver Island, der byder på et væld af dyreliv og smukke strande, hvor man kan prøve kræfter med sine surfer evner.

Vi inviterer dig indenfor på vores kontor i Aalborg, hvor vi deler ud af vores personlige rejseoplevelser og rejsetips, så du kan blive inspireret til dit eget personlige Canada eventyr – og få det realiseret.

Vi glæder os til at se jer.

Heidi Johansen og René Nørmark

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top