Få pladser tilbage på vores påskerejse til Thailand 2-12. april – reserver billetterne nu for at sikre dig en plads Reserver
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Drømmer du om kridhvide sandstrande, dykning og snorkling i verdensklasse i et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv, vandring i nogle af verdens flotteste risterrasser, bestigning af vulkaner og fantastiske landskaber, så vil Filippinerne helt sikkert slå benene væk under dig.

Filippinerne består af mere end 7.000 eventyrlige øer. Vi når ikke at komme rundt om alle landets øer, men vi tager hul på drømmen om de kridhvide strande og den kølige kokosnød under palmernes susen, og vi fortæller om nogle af vores oplevelser fra vores rejser i Filippinerne.

Så hvad enten du er til vandring i de gamle risterrasser, afslapning på en øde ø eller vil hilse på hvalhajerne under havoverfladen, er Filippinerne den perfekte destination for en rejse fuld af oplevelser, som kun venter på at blive opdaget.

Jeg glæder mig til at byde velkommen til en spændende og hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Kamilla Hougaard

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 26-05-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top