Søg
Søg
Filippinerne, hængekøje

Filippinerne

Kom og hør om vores spændende rejseoplevelser i Filippinerne og om de mange muligheder dette smukke ø-rige byder på.


Drømmer du om kridhvide sandstrande, dykning og snorkling i verdensklasse i et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv, vandring i nogle af verdens flotteste risterrasser, bestigning af vulkaner og fantastiske landskaber, så vil Filippinerne helt sikkert slå benene væk under dig.

Filippinerne består af mere end 7.000 eventyrlige øer. Vi når ikke at komme rundt om alle landets øer, men vi tager hul på drømmen om de kridhvide strande og den kølige kokosnød under palmernes susen, og vi fortæller om nogle af vores oplevelser fra vores rejser i Filippinerne.

Så hvad enten du er til vandring i de gamle risterrasser, afslapning på en øde ø eller vil hilse på hvalhajerne under havoverfladen, er Filippinerne den perfekte destination for en rejse fuld af oplevelser, som kun venter på at blive opdaget.

Vi glæder os til at byde velkommen til en spændende og hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Kamilla Hougaard


Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
20-08-2019
kl. 18:00
15-10-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Kamilla Hougaard

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Filippinerne

Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: