Søg
Søg
Ø-hop i Stillehavet

Ø-hop i Stillehavet

Drømmer du om palmeøer, uberørte bountystrande, venlige øsamfund, stillehavskultur langt væk fra hverdagen, og tyrkisblå laguner? Stillehavet er mere tilgængeligt, end du tror. De mange hundrede øer byder på oplevelser til alle aldersgrupper og alle budgetter. Så tag med et smut til nogle af de mest fantastiske ø-stater i det sydlige Stillehav.


Vi starter vores rejse gennem Stillehavet på Fiji, og omstiller os til "Fiji-time", hvor vi tager på ø-hop mellem smukke øer, dykker med manta-rays og udforsker de mange muligheder for at være aktiv og besøge de venlige lokale.

Herfra går rejsen til Vanuatu, som byder på spændende stammekultur, mystisk sort magi og ildspyende vulkaner.

Samoa byder på fantastiske kør-selv-muligheder og små simple hytter ved øens smukke strande.

Vi besøger også kongeriget Tonga, hvor man spiser frisk fisk, bader på uberørte sandstrande og svømmer med fascinerende og kæmpestore pukkelhvaler.

Herefter fortsætter turen til Cook-øerne. Her finder vi verdens smukkeste lagune, og når der er brug for lidt adspredelse fra bounty-livet, lejer vi en scooter og kører hovedøen rundt på en times tid, drikker en øl med de lokale på havnen og tager i kirke om søndagen og oplever det fantastiske miks af kristendom og polynesisk sang.

Herefter fortsætter turen til Fransk Polynesien, hvor der venter eventyr i form af ø-hop mellem Selskabsøerne og de fjerne Tuamotu-atoller, hvor vi bl.a. skal svømme med hajer på Fakarava.

Til sidst kommer vi ind på nogle af de muligheder, der er for at kombinere et ø-hop i Stillehavet med andre spændende destinationer som fx Australien, New Zealand, Hong Kong, Singapore, Sydkorea, Japan, USA og Sydamerika.

Jeg glæder mig til at inspirere jer til jeres rejse i Stillehavet.

Med venlig hilsen
Camilla Klyvø

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
02-04-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Camilla Klyvø

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Cook-øerne
Fransk Polynesien
Tonga
Samoa

Parkering

Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: