Søg
Søg
På Kangaroo Island er der muligheder for at opleve masser af vilde kænguruer

Australien

Kom med en tur til den anden side af jorden, og hør om landet der indeholder alt fra jungle til outback, og fra verdens farligste dyr til de allermest nuttede samt byder på noget af verdens smukkeste natur.


Jeg vil tage jer med på en rejse langs Australien østkyst, hvor der venter masser af oplevelser. Vi kommer blandt andet forbi verdens største sandø Fraser Island, tager på sejltur ved de fantastiske Whitsundays Islands, dykker ved Great Barrier Reef og surfer langs den Australske østkyst.

Denne aften tager vi også et smut forbi nationalparken Kakadu og litchfield, som er kendt for et rigt dyreliv, gammel aboriginal art og en smuk natur. Herfra fortsætter rejsen ned igennem den Australske outback, til verdens største sten, Ayers Rock

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen til en hyggelig aften, og snakke om det fantastiske land ’’down under’’.

Med venlig hilsen
Jonas Blomgren Lassen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt

Foredragsinformation

Foredragsholder

Jonas Blomgren Lassen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1 time

Læs mere om

Australien

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: