NYHED! Nu kan du også købe et gavekort til Jysk Rejsebureau direkte på hjemmesiden. Klik her
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter vores rejse i Thailand, som er et fedt stop på den lange rejse mod New Zealand. Vi spiser på gadekøkkener i hektiske, pulserende Bangkok, bader i det billedskønne Andamanske øhav, dykker på Koh Tao og danser til solen står op til verdens største strandfest på Koh Phangan. På to hjul udforsker vi den skønne hippie-landsby Pai, og undervejs mod vandfald stopper vi ved små lokale landsbyer.

Efter at have oplevet fantastiske Thailand, lander vi i New Zealand. Hvis du søger adrenalin kick og fantastiske naturoplevelser, er New Zealand det helt rigtige land at besøge.
Rejsen går på Nordøen helt op nord på til det smukke strandområde ved Pahia, ned til Waitomo, forbi Rotorua og Tongariro Crossing trekket for til slut at ende op ved hovedstaden Wellington.

På Sydøen starter vi rejsen med kajak og vandring i Abel Tasman Nationalpark, hvorefter rejsen går via Fox Glacier og det smukke Milford Sound til adventure hovedstaden Queenstown og ender ved smukke Lake Tekapo, inden turen går op mod Christchurch. Vi runder af med en smuttur op til Kaikura, hvor der kan spottes hvaler og delfiner.

Efter New Zealand rejser vi Downunder, hvor at vi starter rejsen i den fascinerende storby Sydney. Herefter bevæger vi os op langs østkysten, hvor vi blandt andet besøger verdens største sandø Frasers Island, tager på sejltur ved whitsundays island og dykker på great barrier reef ved Cairns. Vi vil også bevæge os ind til outbacken ved Ayers Rock, hvor vi sover under den fantastiske stjernehimmel.

Sidste stop på rejsen er Indonesien. Her vil vi bla. fortælle om naturoplevelser på Bali og bestigning af Mt Rinjani på Lombok, som er et af de hårdeste vulkantrek i Indonesien. Med ømme ben fortsætter vi mod Gili Islands hvor at vi slapper af på en af de 3 små øer, uden biler og med hængekøjevibe, fed dykning og dejlige strande.
Sidste stop på vores indonesien rejse er Sumatra hvor at vi skal trekke i Gunung Leuser National Parks jungle, bade i floderne, sove i shelters og måske er heldige at spotte en orangutangfamilie eller to.

Vi glæder os til at ser jer, venligst
Michelle og Stine

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 26-03-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top