Søg
Søg
Mexico city til Cancun, Mexico

Cuba og Mexico

Kom med på rejse rundt i de fantastiske, men meget forskellige nabolande Cuba og Mexico.


Vi starter i Cuba, hvor I vil få indblik i en meget anderledes kultur. I vil komme med rundt på øen til blandt andet hovedstaden Havana, den lille hyggelige landsby Viñales der er kendt for sine mange tobaksplantager, videre til de smukke koloni-byer Cienfuegos og Trinidad, naturskønne syd-østlige Cuba og rundt på de lækre caribiske strande.

Herefter flyver vi til storbyen Mexico City, hvorfra vi tager sydpå til byer som Oaxaca, Palenque og San Cristobal før vi besøger den Mexicanske Riviera Maya. Vi kommer forbi alt fra de spektakulære Maya ruiner i junglen, de smukke bjerge, stillehavskysten, dykning, azurblåt vand og selvfølgelig den eksotiske og smagfyldte mad.

Jeg glæder mig til at se jer.
Venligst, Sofie Fransen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt

Foredragsinformation

Foredragsholder

Sofie Fransen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Cuba
Mexico

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: