Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
I Guatemala skal vi møde den skønne befolkning, besøge hyggelige byer og opleve den smukke natur, og mayaruinerne. Vi skal trekke på vulkaner ved byen Antiqua, sejle kajak på Lake Atitlan og med lokal bus kører vi videre op igennem landet til området ved Flores. Her kan man bo i junglen ved Tikal Nationalpark og høre brøleabernes skrig, mens man nyder solopgangen over mayaruinerne fra Temple IV.

I Belize skal vi mærke sandet mellem tæerne, på verdensklasse dykning bl.a. ved The Blue Hole og snorkle med hajer og rokker.

Vi rejser videre op til Yucatan i Mexico og besøger de skønne strandbyer Tulum, Playa del Carmen og Cancún, som ligger ved den caribiske kyst - også kendt som Riviera Maya. Fantastiske strande, spektakulær dykning og snorkling med hvalhajer på Isla Mujeres er blot nogle af oplevelserne.

Vi flyver til hovedstaden Mexico City, hvorfra vi tager nordpå til et frodigt område med varme kilder og vandfald. herfra flyver vi et smut sydpå til byen Oaxaca, der er smukt beliggende i bjergkæden Sierra Made del Sur. Byen er charmerende med brostensbelagte gader og har et hyggeligt centrum med gode restauranter og barer. Lidt uden for byen ligger de velbevarede Monte Alban ruiner.

Fra Oaxaca går turen til Stillehavskysten og til surfernes paradis Puerto Escondido. Nogle af de største surf-konkurrencer afholdes her, men der er også strande med begyndervenlige bølger. Der er en afslappet stemning i byen og god mulighed for et par kolde øl i de hyggelige strandbarer og restauranter.

Jeg glæder mig til tage jer med på en rejse igennem Guatemala, Belize og Mexico.

Med venlig hilsen
Betina Skjødt Hansen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 22-01-2020 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 22-04-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top