Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau til Papua Ny Guinea's farverige festivaler

Papua Ny Guinea

Tag med os på eventyr til Papua Ny Guinea, et af verdens mindst udforskede lande. Vi vil fortælle om vores møde med landets unikke stammefolk som, trods deres nogle gange skræmmende udseende, er utrolig imødekommende og venlige.


Man kan ikke undgå at blive fascineret, når man står ansigt til ansigt med Huli-Wigmen eller Baining-stammen, mens de udfører indlevende ceremonier med dans og sang. Alle stammer har deres egen, flotte udsmykning, som adskiller sig fra de andre stammers, og tydeligt viser deres tilhørsforhold. Derudover tager vi jer med på livlige markeder, vulkantrekking, snorkling på sunde og farverige koralrev, dykning på flyvrag fra 2. verdenskrig. Vi tager jer også med på homestay i hyggelige landsbyer, besøg i hovedstaden Port Moresby, på jungletrek for at finde paradisfugle og meget mere.

Papua Ny Guinea har uendelig meget at byde på, og er destinationen for de eventyrlystne, der gerne vil kombinere unikke kulturelle oplevelser med ekstraordinær smuk natur.

Vi glæder os til at fortælle jer om vores oplevelser i et af verdens mest fantastiske lande


Med venlig hilsen
Anne-Mie og Henrik Møller Nielsen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt

Foredragsinformation

Foredragsholder

Anne-Mie Rasmussen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1½ time

Læs mere om

Papua Ny Guinea

Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: