Søg
Søg
Route 66, New Mexico, USA

Roadtrip i USA - Route 66

Du er hermed inviteret med på det ultimative roadtrip på tværs af USA, når jeg fortæller om min tur på den legendariske Route 66.


Kom og vær med på hele turen fra start ved Sears Tower i Chicago til afslutningen ved Santa Monica Pier i Los Angeles, hvor rejsen ender næsten 4000km senere, efter at have været igennem de 8 stater Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og Californien og krydset tre tidszoner.

1950'erne var glansperioden for Route 66, da tusindvis af biler begav sig mod vest på udkig efter den ultimative frihed. Hoteller, moteller, benzinstationer og restauranter skød op overalt langs denne klassiske rute, og mange af disse er sammen med nostalgiske mindesmærker bevaret den dag i dag, præcis som de var i halvtredserne. At tage på et roadtrip på route 66 i dag giver et helt unikt tilbageblik i fortiden.

Route 66 er forståeligt nok et af de mest legendariske roadtrip man kan tage på i USA, og det skyldes på sin vis de store afstande, men mest af alt er de skiftende omgivelser. Rejsen fra den industrielle storby Chicago igennem endeløse prærier, forbi besynderlige route 66 ikoner og storslået arkitektur til den golde ørken, den enorme kløft Grand Canyon og videre til spillebyen Las Vegas med slut i Los Angeles ved stillehavet.

Navy Pier i Chicago, Gateway Arch i St. Louis, verdens Største Gyngestol i Fanning, Cadillac Ranch i Amarillo, National Memorial i Oklahoma City, Grand Canyon, det længst bevarede stykke af route 66 og Hollywood er bare et udpluk af de ting der er at se langs denne fantastiske vej.

Har du lyst til at høre mere, så kom og find ud af om Route 66 skal være netop jeres næste road trip.

Jeg glæder mig til at dele mine oplevelser med jer fra Route 66.

Med venlig hilsen
Marie Kjær Sørensen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt

Foredragsinformation

Foredragsholder

Marie Kjær Sørensen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

USA

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: