Søg
Søg
Chocolate Hills Bohol Filippinerne

Filippinerne

Kom og hør om mine spændende rejseoplevelser fra Filippinerne og om de mange muligheder dette smukke ø-rige byder på.


Drømmer du om kridhvide sandstrande, dykning og snorkling i verdensklasse, hiking i nogle af verdens flotteste ris-terrasser eller bestigning af vulkaner? Så er Filippinerne måske dit næste rejsemål.

Efter flere forskellige rejser til Filippinerne glæder jeg mig til at inspirere dig med nogle af de fantastiske oplevelser jeg har haft både under og over havets overflade i Filippinerne.

Glæder mig til at se dig.
Venligst Søren Lundgren Mogensen


Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
20-02-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Søren L. Mogensen

Afholdelsessted

(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning

Varighed

Ca. 1½ time

Læs mere om

Filippinerne

Parkering

Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: