Skal du snart rejse eller påtænker du at bestille en rejse? Se her hvordan du skal forholde dig til Coronavirus. Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vores rejse begynder i San Francisco, byen med Golden Gate og Alcatraz, som kunne været et naturligt stop på vej til Hawaii.

Herefter tager vi videre til Øen Maui, hvor du kan se frem til ren afslapning på øens fantastiske strande. På Big Island (Island Of Hawaii) skal vi opleve vulkaner og vilde naturfænomener og på øen Kauai, som er en sand naturperle, skal vi vandre i Waimea Canyon. Vi rejser videre til øen Oahu, hvor vi skal nyde de kridhvide sandstrande og det turkisblå hav ved den verdens berømte Waikiki beach – og så skal vi selvfølgelig også opleve den berømte Pearl Harbor.

Vi afslutter aftenen med at flyve hjem over New York, som kunne være et oplagt stop på vej hjem fra Hawaii. Fra cykelsadlen oplever vi Empire State Building, Frihedsgudinden og mange andre af de store highlights der findes i New York.

Aftenen vil byde på tips, tricks, samt gode forslag til rejserute og oplevelser.


Med venlig hilsen
Dennis Kjeldahl

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 28-05-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Bemærkning
Dørene åbner 20 min. før foredraget starter.
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top