Søg
Søg
En jordomrejse ændrer dig for altid

Jordomrejser for alle aldre

Velkommen til en aften hvor vi vil tage jer med jorden rundt. Til foredraget vil vi give jer et indblik i hvordan det er at rejse i Asien, Oceanien, Nord- og Sydamerika og Afrika.


Vi går ikke i dybden med hvert enkelt land, men fortæller om oplevelser, budget, sæson, rejselængde, transportformer m.m. på de forskellige kontinenter. Vi vil forsøge at inspirere jer til hvordan drømmerejsen kan sammensættes.

På denne aften tager vi jer forbi Karneval i Rio, Machu Picho i Peru, Galapagos øerne, Cape Town i Sydafrika, Safari, Trekking i Himmalaya bjergene, Gode strande i Asien, Vulkan trekking i Indonesien, Orangutanger på Borneo, Mt. Fuji i Japan, den unikke natur ved Ayers Rock i Australiens Outback, Nationalparker i Vest USA, Et besøg tilbage til 50’erne på Cuba og meget mere.

Vi ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Christina Klyver & Louise Hesselbjerg Andersen

Foredragsinformation

Foredragsholder

Christina Klyver
Louise Hesselbjerg Andersen

Afholdelsessted

(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning

Varighed

Ca. 2 timer

Læs mere om

Jordomrejser

Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: