Søg
Søg
Safari i Tanzania

Kenya og Tanzania med Kilimanjaro

Følg med på et fantastisk eventyr til Kenya og Tanzania. Begge lande byder på en storslået natur og et rigt dyreliv, der bestemt er en rejse værd, og som man kun kan forelske sig i. Uanset om man er til vandring på Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro, safari, eller kridhvide sandstrande med turkisblå vand og svajende palmer på Zanzibar, så er både Kenya og Tanzania helt fantastiske rejselande.


Vi starter rejsen i Kenya. Her ligger vi ud med et par dage i Nairobi, hvor vi tager på udflugt til Sheldricks elefant børnehjem, et Girafcenter for en truet giraf-art samt Karen Blixens hus. Vi bor i safaritelte på en flot lille eco camp i udkanten af Nairobi, inden turen går videre mod savannen.

Et besøg i Kenya og Tanzania er ikke komplet før man har været på udkig efter ”The Big Five”, som vi denne gang gør i Kenya. Begrebet "safari", som på swahili betyder "at rejse", stammer fra Kenya, og det er ikke helt uden grund. Landets dyreliv med de enorme flokke af elefanter, giraffer og gnuer koblet sammen med det fascinerende landskab med de utrolige vidder og den store variation i naturen, er en helt speciel oplevelse man aldrig glemmer.

På vores 5-6 dages safari i Kenya skal vi besøge nationalparken Masai Mara, Lake Naivasha samt Hells Gate, hvor vi også tager på en cykeltur inde i parken.

Efter safari går turen mod Tanzania, og Afrikas højeste bjerg Mount Kilimanjaro. Vi tager op på toppen ad ”Machame” ruten, som er en af de flotteste ruter på Kilimanjaro, og byder på et varieret landskab med store naturoplevelser og uforglemmelige udsigter. Her vandrer vi de næste seks dage igennem tropisk regnskov, stenørken, stejle klipper samt gletsjervandløb, sne og is for at nå toppen i 5.895 meters højde. En hård men uforglemmelig tur.

Eventyret slutter på paradis-øen Zanzibar ud fra Tanzanias kyst, hvor man finder nogle af verdens bedste sandstrande med helt turkisblåt vand og svajende palmer. Tag med til den UNESCO bevarede gamle bydel i Zanzibar by, Stone Town, smag lækre eksotiske frugter, besøg lokale krydderiplantager, oplev de mange gode strande, hyggelige landsbyer, kæmpe landskildpadder og snorkel blandt fiskene i det Indiske Ocean – der er oplevelser for enhver.

Jeg glæder mig til at se jer.

Med venlig hilsen
Christopher Levy

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
06-03-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Christopher Levy

Afholdelsessted

(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Kenya
Tanzania

Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: