Søg
Søg
Tag på eventyr til Everest Base Camp med dansk rejseleder

Nepal: Everest Basecamp med dansk rejseleder

Everest Base Camp trekket til foden af verdens højeste bjerg Mount Everest, er uden tvivl en af de mest berømte og smukkeste vandreture i verden.


Jeg har selv gået denne tur, og været udstationeret for Jysk Rejsebureau som serviceguide i Nepal. Jeg vil komme ind på hvordan du kan forberede dig inden, hvad man kan forvente af turen, og hvad rygsækken skal indeholde.

Efter jordskælvene i foråret 2015 har mange desværre fravalgt at rejse til Nepal, hvilket er ærgerligt. Nepal er klar til dig og har brug for dig - og det er forbavsende lidt skade du kan se i Kathmandu.

Turen er fyldt med fysiske udfordringer såsom ømme ben, kolde næser og den tynde luft oppe i højderne. Dette glemmes heldigvis hurtigt, når Himalayas smukke natur kvitterer med fantastiske udsigter.

Der er mange også plads til andre ting end trekking i Nepal. Man kan vælge at forlænge sin tur med besøg i byen Pokhara, tage på mini safari i Chitwan eller forsøge sig med fx rafting eller paragliding.

Jeg ser frem til at hilse på jer, til en god snak om turen samt Nepals betagende kultur og natur.

Med venlig hilsen
Christopher Levy

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
19-02-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Christopher Levy

Afholdelsessted

(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning

Varighed

Ca. 1½ time

Læs mere om

Trek til Everest Base Camp med dansk rejseleder

Parkering

Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.
Foredraget er gratis. Husk tilmelding

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: