Information om din rejse og COVID-19 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Oplevelserne starter med ankomst i Kathmandu, Nepals hovedstad – som for mange kan være lidt af et kulturchok. Man får her følelsen af, at være blevet sendt tilbage i tiden, og langt væk hjemmefra til en anden og helt fantastisk verden.

Kathmandu er landets farverige, travle hovedstad og knudepunktet for backpackere og trekkere fra hele verden, der har taget den lange rejse for at udforske den storslåede natur man finder i Nepal. Det er ikke kun de snedækkede tinder, der kan tage pusten fra én, men også de grønne bjerge, der findes i Kathmandus ”baghave” Kathmandu Valley.

Landet der er klemt inde mellem Tibet og Kina mod nord, samt Indien mod syd - har utroligt meget at byde på. Hovedformålet er ofte en trekkingtur i eller omkring bjergene, med længde og sværhedsgrad alt efter hvad man er til. Der er mulighed for adventure sport som rafting, bungy jump, paragliding, rapelling, verdens højeste canyon swing, mountainbiking og meget mere. Hertil kommer den helt fantastiske lokalbefolkning og spændende kultur, som virkelig sætter sit aftryk.

Jeg vil tage jer med på et 8-dages telt trek til den hellige sø Bhairav Kunda, gennem små lokale landsbyer og fantastisk natur i en mindre turistet del af Nepal – med en flot udsigt til bjergene. Videre til Chitwan National Park for at se det spændende dyreliv, og til Pohkara hvor vi kommer lidt ned i gear og nyder udsigten over søen og mod bjergene. Her er der tid til afslapning og lidt forskellige aktiviteter.

Vi slutter af med en tur på Everest Base Camp, Nepals mest legendariske trek. En 13 dages tur hvor vi undervejs sover i te-huse og kommer tæt på de flotte sneklædte bjerge, gletsjere, bjergsøer, møder de lokale sherpaer, mærker højden på egen krop og går i fodsporene af de berømte bjergbestigere og sherpaer – der har gået denne samme vej som en del af deres ekspedition mod toppen af Everest.

Normalt vil man kun gå en af disse treks på sin tur, men jeg fortæller om dem begge, så du kan få indblik i forskellene, og tage det med i din beslutning.

Kom forbi og få inspiration til din næste rejse. Jeg glæder mig til at se dig, og fortælle mere om Nepal – et land man helt sikkert bliver draget af, og uden tvivl vil vende tilbage til.

Med venlig hilsen
Christopher Levy

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Bemærkning
Dørene åbner 20 min. før foredraget starter.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top