Søg
Søg
Strande Caribien

Ø-hop i Caribien

Tag med til nogle af Caribiens smukkeste øer, på ø- hop med fly, båd eller cruise.


Udover smukke bounty strande, byder Caribien på spændende historie og kultur, reggae musik, sambarytmer, skøn natur, eksotiske dyr, som f.eks. krokodiller og masser af aktiviteter, som riverrafting, dykning og snorkling og meget mere.

I aften vil jeg fortælle lidt om mange af de små som store øer i Caribien, og hvordan man kan sammensætte sit eget ø-hop. Enten ved cruise, mindre både eller ved at flyve imellem øerne.

Vi starter i det sydlige Caribien og bevæger os fra Tobago, Barbados op til Puerto Rico/de Dansk Vestindiske øer og Bahamas.

Derefter går turen til Jamaica og Cayman. I løbet af foredraget laver vi små afstikkere til både Den Dominikanske Republik og Cuba.

Denne aften er en inspirationsaften til, hvordan man kan rejse i Caribien, og hvad man skal forvente af kulturen, øerne samt budget til turen. Vi kommer også omkring hvordan man nemt kan kombinere sin rejse med Nord-, Syd- og Mellemamerika.

Ser frem til en hyggelig aften.


Med venlig hilsen
Christina Klyver

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
24-09-2018
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Christina Klyver

Afholdelsessted

(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning

Varighed

Ca. 1½ time

Læs mere om

Dansk Vestindien

Parkering

Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.
Til top
Find os på: