Søg
Søg
Sri Lanka

Sri Lanka

Kom og hør om mine spændende rejseoplevelser i Sri Lanka og om de mange muligheder dette spændende land byder på.


Sri Lanka blev kåret til ”place to visit” af det anderkendte, Lonely Planet i 2013 – Og det er bestemt ikke uden grund. Det er intet mindre end fantastisk at rejse i Sri Lanka. Et land så frodigt og en befolkning så venlig og imødekommende, er svær at finde andre steder i verden.

Dyrelivet er også unikt på Sri Lanka – hvor der er rig mulighed for at se nationalparker med eksotiske dyr - og især elefanter, er der garanti for at opleve.

Et land der også byder på meget historie, storslået natur og strande. Sri Lanka er for både backpackere, par og børnefamilier.

Udover den skønne natur, har Sri Lanka adskillige buddhistiske og historiske kejser-områder, som er værd at besøge, bl.a. Dambulla Rock Temple og Lion Rock.

Jeg håber at fortællingerne fra min rejse kan være med til at inspirere dig, til at vælge Sri Lanka som dit næste rejsemål.

Glæder mig til at se dig.
Venligst Søren Lundgren Mogensen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
20-03-2019
kl. 18:00
15-05-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Søren L. Mogensen

Afholdelsessted

(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning

Varighed

Ca. 1½ time

Læs mere om

Sri Lanka

Parkering

Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: