Søg
Søg
Aquila Safari Lodge, Sydafrika

Sydafrika

Følg med mig på et fantastisk eventyr igennem Sydafrika, fra Johannesburg til Cape Town, og forbi Kruger National Park. Køreturen langs "Garden Route" og "The Wild Coast" byder på storslået natur, imponerende kystlinje og nationalparker hvor du kan opleve ”The Big 5". Her er virkeligt noget for alle.


Vi starter vores besøg med en 5 dages safari i Kruger National Park, med lidt generel information om området, og de forskellige safari muligheder.

Herefter vil jeg komme ind på de muligheder du har i forhold til transport, og de forskellige måder du kan sammensætte din rejse på. Her findes der mange kombinationer med både mulighed for indenrigsfly, kør-selv i lejet bil, backpacker bus-pas, gruppeture m.m.

Sydafrika giver dig en bred vifte af muligheder, både som familie, par, eller som backpackerrejsende. Hvad enten du er til vandring i Drakensbjergene, et besøg i Lesoto eller Swaziland, safari på land eller til vands, afslapning ved stranden, vinsmagning, hyggelige bed & breakfast's, ture på hesteryg, adrenalinsport eller frivilligt arbejde – så finder du det i Sydafrika. Du bestemmer selv tempoet, og i Sydafrika får du meget for pengene.

Vi kommer forbi lidt af hvert, og jeg vil tage billeder med fra mine egne samt kollegaers rejser gennem landet. Jeg vil også kort nævne lidt omkring mulighederne for at kombinere Sydafrika med ture til nabolandene Botswana og Namibia, som er ret populære i tiden, og som bestemt er værd at overveje på din rejse til Sydafrika.

Kom ind og lad dig inspirere, jeg glæder mig til at se dig.

Med venlig hilsen
Christopher Levy

Foredragsinformation

Foredragsholder

Christopher Levy

Afholdelsessted

(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Sydafrika

Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: