Søg
Søg
Ecuador og Galapagos

Ecuador og Galapagos med dansk rejseleder

Kom med på det vildeste Ecuador eventyr, hvor vi kommer igennem alle de største og mest unikke oplevelser Ecuador har at byde på.


Vi starter i Ecuadors hovedstad, Quito som ligger lige midt på ækvatorlinjen. Fra Quito rejser vi dybt ind i den storslåede Amazonas regnskov for at mærke regnskovens puls – vi befinder os nemlig det sted i verden hvor biodiversitet er på sit højeste – et sted som minder om noget taget ud fra en Indiana Jones film. Iført gummirøjser og pandelampe tager vi på eventyr igennem regnskovens mørke nat, hvor dyrelivet for alvor vågner op. Fra aber der svinger sig fra gren til gren i de høje trætoppe - til smukke, farvestrålende insekter, krybdyr og frøer der stille bevæger sig rundt i skovbunden. Her er et utal af oplevelser som får alle sommerfuglene i maven til at bevæge sig af bare forundring og fascination. Amazonas er i sandhed et fortryllende sted.

Adventure og afslapning går sjældent hånd i hånd, men vores næste stop Banos byder på det hele. Prøv kræfter med zipline, white water river rafting, mountain bike, canyoning igennem vandfald eller super fed vandring. Efter pulsen er kommet op og kroppen er spændt af adrenalin, er det tid til at hoppe i en af de mange varme kilder i området eller få sig en behagelig afslappende massage.

Med ny energi og allerede en masse oplevelser i bagagen, fortsætter vi videre til Chimborazo, Quilotoa og Cotopaxi. Her skifter klimaet fra regnskovens høje luftfugtighed og varme til Andesbjergenes kølige og tynde luft. Nu skal vandrestøvlerne findes frem og vulkaner skal bestiges. Cotopaxi National parken er fuld af smukke syn, vilde heste og verdens højeste aktive, snekappede vulkan. Et must når man er på disse kanter.

Når man tænker på Ecuador er det svært at undlade Ecuadors største perle – nemlig selveste Galapagos øerne. Livets oprindelse og et sted som baner vejen for hvordan hele verden skulle indordne sig efter naturen og dyrelivet. Dette sted er så unikt og kan ikke sammenlignes med andre steder i verden.

Bare det at sætte sine fødder på Galapagos er i sig selv en stor oplevelse for mange og en destination som ofte kaldes for ”once in a lifetime”. Her forsøger man at holde turismen nede med strenge regler og dyre indrejsetilladelser, for derved at kunne bibeholde den helt unikke natur som minder om en anden verden og et dyreliv der ikke kender til menneskets tilstedeværelse.

Jeg glæder mig helt vildt til at fortælle jer om dette fantastiske Ecuador eventyr.


Med venlig hilsen
Jacob Lund


Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt

Foredragsinformation

Foredragsholder

Jacob Lund Nielsen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K

Varighed

Ca. 1,5 time

Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: