Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Turen starter i Auckland, hvor vi kommer til at gennemgå de største highlights på Nordøen.

Vi skal opleve alt fra Bay of Islands, hvor man kan kayjakke med delfiner til den kulturelle by Rotorua, hvor man kan se de lokale Maorier danse deres krisdans Hakaen. Vi kommer også ind på kulturelle Wellington og dens mange spændende museer.

På Sydøen skal vi opleve den store gletcher Franz Josef, den vilde by Queenstown og alle dens aktiviteter. Vi besøger også den store og bjergtagne National Park Milford sound samt den lille hyggelig by Kaikura, hvor man kan tage ud på hvalsafari.

I vil også få indblik i transportmulighederne både med bus, bil og autocamper. Vi snakker sæsoner og hvordan jeres rejse kommer til at passe lige præcis til jeres ønsker og behov.

Jeg glæder mig til at se jer til en inspirationsrig og hyggelig aften.


Med venlig hilsen
Line Thejll

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top