Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Er du til kultur, store naturopleveler, masser af aktiviteter og smukke strande?
Sri Lanka har det hele, og det er intet mindre end fantastisk at rejse rundt i landet.

Sri Lanka er kåret til ”the best place to visit in the world” i 2019 af det anerkendte Lonely Planet – og det er bestemt ikke uden grund. Sri Lanka er for både backpackere, par og børnefamilier.

Til foredraget vil jeg fortælle om alle de mange muligheder som Sri Lanka har at byde på. Dyrelivet på Sri Lanka er unikt og der er rig mulighed for at se nationalparker med eksotiske dyr. Især elefanter, er der garanti for at opleve. Samtidig er det er også et land der byder på meget historie, storslået natur og skønne strande.
Vi vil til slut i foredraget også fortælle hvad Maldivernes smukke ø-rige kan tilbyde, både på den lokale måde og for dem som foretrækker luksusferie samt komme ind på mulighederne for at kombinere Maldiverne med Sri Lanka.

Jeg glæder mig til at være med til at inspirere dig/jer til jeres rejse til Sri Lanka.

Jeg ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Line Thejl

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top