Søg
Søg
Teplantager i Sri Lanka

Sri Lanka og Maldiverne

Kom og bliv inspireret til din rejse, når jeg fortæller om de mange muligheder som Sri Lanka har at byde på. Jeg vil til slut i foredraget kort komme omkring Maldivernes smukke ø-rige, som er oplagt at kombinere med din rejse i Sri Lanka.


Er du til kultur, store naturopleveler, masser af aktiviteter og smukke strande?
Sri Lanka har det hele, og det er intet mindre end fantastisk at rejse rundt i landet.

Sri Lanka er kåret til ”the best place to visit in the world” i 2019 af det anerkendte Lonely Planet – og det er bestemt ikke uden grund. Sri Lanka er for både backpackere, par og børnefamilier.

Til foredraget vil jeg fortælle om alle de mange muligheder som Sri Lanka har at byde på. Dyrelivet på Sri Lanka er unikt og der er rig mulighed for at se nationalparker med eksotiske dyr. Især elefanter, er der garanti for at opleve. Samtidig er det er også et land der byder på meget historie, storslået natur og skønne strande.
Jeg vil til slut i foredraget også fortælle hvad Maldivernes smukke ø-rige kan tilbyde, både på den lokale måde og for dem som foretrækker luksusferie samt komme ind på mulighederne for at kombinere Maldiverne med Sri Lanka.

Jeg glæder mig til at være med til at inspirere dig/jer til jeres rejse til Sri Lanka.

Jeg ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Line Thejl

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
21-03-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Line Thejll

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau Knabrostræde 4, st. 1210 København K

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Sri Lanka
Maldiverne

Foredraget er gratis. Husk tilmelding.

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: