Søg
Søg
Dykkerkursus på Koh Tao

Backpacker Adventure – Grupperejser for unge

Er du ung og klar på eventyr? I aften fortæller vi om mulighederne for at komme ud i verden sammen med andre unge i en gruppe med masser af frihed.


Vi har ture til hele verden, nogle ture med fokus på adventure, andre med frivilligt arbejde og andre med mere fokus på afslapning sammen med gruppen, se alle Backpacker Adventure turene her.

Vi vil på aftenen præsenterer de forskellige ture, vise videoer og billeder fra tidligere ture og kunne svarer på alle de spørgsmål i måtte have.

Vi glæder os helt vildt til at mødes med jer.
Venlig hilsen Louise Hesselbjerg Andersen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
21-02-2019
kl. 18:00
21-05-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Louise Hesselbjerg Andersen

Afholdelsessted

(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Backpacker Adventure

Parkering

Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: