Søg
Søg
Frihedsgudinden i New York, USA

Øst USA

Ta’ med på eventyr i Øst USA, hvor vi skal besøge de fantastiske storbyer New York og Washington, snuse lidt til området omkring New England, for til sidst at slutte af i Florida.


Tag en bid af "The Big Apple" og spring ud i en storbyoplevelse du aldrig vil glemme, i én af verdens mest berømte storbyer, som byder på et væld af spændende oplevelser og seværdigheder som f.eks. Empire State Building, Times Square, Central Park og Frihedsgudinden.

Vi skal også en tur til Washington, hvor du får politik, historie og drama for alle pengene. Byen er bygget til at være storslået – og det er den! I Washington skal vi opleve Det Hvide Hus, Soldier memorial Washington og Capital Hill.

Vi afslutter rejsen i Florida, som byder på Adventure Parks i Orlando, fantastiske strande ved Fort Myers, USA sydligste punkt Key West og selvfølgelig Miami South Beach med det berømte Art Deco kvarter.

Jeg glæder mig til at se jer.

Dennis Kjeldahl Knudsen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
07-06-2018
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Dennis K. Knudsen

Afholdelsessted

(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning

Varighed

Ca. 1½ time

Læs mere om

USA

Parkering

Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.
Til top
Find os på: