Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Tag en bid af "The Big Apple" og spring ud i en storbyoplevelse du aldrig vil glemme, i én af verdens mest berømte storbyer, som byder på et væld af spændende oplevelser og seværdigheder som f.eks. Empire State Building, Times Square, Central Park og Frihedsgudinden.

Vi skal også en tur til Washington, hvor du får politik, historie og drama for alle pengene. Byen er bygget til at være storslået – og det er den! I Washington skal vi opleve Det Hvide Hus, Soldier memorial Washington og Capital Hill.

Vi afslutter rejsen i Florida, som byder på Adventure Parks i Orlando, fantastiske strande ved Fort Myers, USA sydligste punkt Key West og selvfølgelig Miami South Beach med det berømte Art Deco kvarter.

Jeg glæder mig til at se jer.

Dennis Kjeldahl Knudsen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 13-10-2021 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Bemærkning
Dørene åbner 20 min. før foredraget starter.
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top