Søg
Søg
Jysk Rejsebureaus fedeste kør-selv rejse i det USA

Roadtrip i Vest USA

Går du og drømmer om, at få planlagt et roadtrip i Vest USA, med de klassiske højdepunkter som Grand Canyon og Zion Nationalpark? Så kom og hør om mine bedste oplevelser i staterne Californien, Arizona, Nevada og Utah, der byder på nogle af USA's vildeste natur scenerier.


Glæd dig til høje bjerge og dybe kløfter i smukke Yosemite samt forunderlige formationer, dannet af naturens kræfter i USA's Red centre. Kør ad en af verdens smukkeste kyststrækninger og besøg millionbyerne San Fransisco og Los Angeles.

Vi skal bl.a. besøge Navajo, Indianernes hjemegn, og de majestætiske røde søjler ved Monument Valley. Vi skal ud og køre ATV i ”adventure hovedstaden” Moab og vandre i Bryce Canyons flammehav, der på mange måder er endnu mere storslået end Grand Canyon.

Vi lægger 4300 km bag os, med fuld skrue på wauw-effekten, når vi udover de enestående naturoplevelser også skal høre lidt om mulighederne i de voksnes slaraffenland, Las Vegas, og nyde en rigtig American burger på Roadkill Cafe, langs den legendariske Route 66.

Jeg glæder mig til en hyggelig aften med masser af god rejsesnak.

Med venlig hilsen
Rasmus Købgaard

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt

Foredragsinformation

Foredragsholder


Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

USA

Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: