Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Jeg vil tage udgangspunkt i en 3-4 ugers rundrejse, gennem noget af det bedste området har at byde på. Vi skal rundt til de klassiske seværdigheder, ikoniske storbyer og de mange flotte nationalparker.

Turen går fra Los Angeles i Californien, igennem Arizona, Utah og Nevada før vi igen ender i Californien ved den smukke by San Francisco. Herfra tager vi vestkysten ned langs Highway 1 til Los Angeles, hvor turen slutter.

Vi kommer forbi nationalparker som Joshua Tree, Grand Canyon, Arches, Canyonlands, Bryce Canyon, Zion og Yosemite. Vi skal selvfølgelig også se nærmere på storbyerne Los Angeles, San Francisco og Las Vegas samt alt her imellem. Turen kan sammensættes på mange måder, den mest normale varighed er omkring 2-4 uger. Ruten er nem at justere på, alt efter hvor lang tid du har, hvor mange nationalparker der skal med, og hvilket tempo du vil rejse i. Turen og ruten tilpasses til dit individuelle behov - den jeg fortæller om i aften er blot til inspiration.

Der vil være lidt tips og tricks til, hvordan du kan undgå besvær og at bruge unødig tid på logistik, mens du er i USA samt en masse ideer og forslag til hvad du kan lave på denne fantastiske destination. Jeg kommer også ind på de forskellige rejseformer som bil og motorhome.

Jeg glæder mig til at se jer.

Med venlig hilsen
Christopher Levy

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top