Søg
Søg
Machu Picchu, Peru

WEBINAR: Machu Picchu og Choquekiraw med dansk rejseleder

Tag med Jysk Rejsebureau på et uforglemmeligt trek til to af Peru's mest imponerende Inka ruiner - Choquekiraw og Machu Picchu. Oplev Andesbjergenes spektakulære natur og få indblik i inkaernes sagnomspundne historie.


Inkarigets vejnet bestod i dets storhedstid af mere end 23.000 kilometer vidt forgrenede stier, hvor de såkaldte chasquis, sendebude, elegant løb og sprang i det kuperede terræn, når små og store budskaber skulle frem. Ruten Choquekiraw - Machu Picchu tilbyder dig i dag at gøre chasquiserne kunsten efter og opleve de mageløse landskaber af majestætiske bjerge, frodige dale og brusende floder.

Gå på opdagelse i overleveringerne fra det mægtige Inka-imperium, og følg i de kulturelle fodspor fra de andinske solsønner. At trekke på Andesbjergenes mytiske stier og besøge de legendariske ruinkomplekser Choquekiraw og Machu Picchu er en autentisk og inspirerende natur- og kulturoplevelse.

Machu Picchu besøges af flere tusinde turister om dagen – Choquekiraw er på størrelse med Machu Picchu, der er bare ingen turister og der er her god tid til at udforske de imponerende Inka ruiner i fred og ro.

Vær opmærksom på at dette foredrag tager udgangspunkt i en bestemt tur.
Læs mere om turen her

Jeg ser frem til at møde et spørgelystent publikum, og smitte jer alle med min egen begejstring og kærlighed for Perus betagende kultur og natur.

Med venlig hilsen
Jeppe Christensen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
13-03-2018
kl. 17:00
22-05-2018
kl. 17:00

Foredragsinformation

Foredragsholder


Afholdelsessted

Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.

Varighed

Ca. 1 time

Foredraget er gratis. Husk tilmelding

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.
Til top
Find os på: