Søg
Søg
Frihed på hjul

Frihed på hjul

Den ultimative frihed er at være on the road – uden faste tidspunkter, stoppesteder eller fly, der skal nås. Kompasset er blot indstillet på frihed og landevejen ude i horisonten.

Hvad end du rejser i bil, tog, autocamper eller bus, bestemmer du selv tempoet. Samtidig vil du få oplevelser i forholdet 1:1 og fra første parket se, hvordan landskaberne ændrer sig. Du får en helt anden fornemmelse for det land, du rejser i når du betragter det kilometer efter kilometer, og altid kan gøre hold, hvis noget kræver et besøg.
Den smukke togtur mellem Aguas Calientes og Ollantaytambo

Togrejser

Togrejser er en historisk rejseform. Det er en kombination af afslapning, oplevelser og uforglemmelige møder med mennesker.
Læs mere
På vej mod imponerende Khongoryn Els

Offroad

Kom derud hvor terrænet og afstande bliver vildt og vidtstrakt - der hvor asfalten ender. Med en jeep eller 4WD får man friheden til at køre, der hvor terrænet er hårdført og ikke egnet til andre former for køretøjer. Med køretøjer, der er ideelle til offroad ture, kan du komme over længere afstande end hvis du f.eks. trekker.
Læs mere
Rejser du i autocamper, kan du frit vælge dit eget tempo, stoppe lige præcis når du har lyst og komme helt tæt på naturen

Kør selv - Bil og Camper

Stop hvor du vil, overnat hvor du vil og få friheden til at ombestemme dig. Kør ad grusveje, motorveje, ensrettede veje og måske på afveje. Kør selv ferier er absolut frihed på hjul.
Læs mere
Med et buspas har du flexibilitet og du kan nemt komme rundt i New Zealand

Busture

Roadtrip med turleder og rejsefæller. En gang i mellem er det er skønt at have friheden til at kunne slippe rattet og bare nyde oplevelserne - Ikke at skulle have styr på benzinmåleren, ruten, myldertidspunkter og overnatningsmuligheder. Og så samtidig opleve helt specielt udvalgte steder.
Læs mere
Til top
Find os på: