Frivilligt arbejde
Tilbage

Frivilligt arbejde i hele verden

En del af det at rejse er at møde nye mennesker og især lokalbefolkningen i det land, du rejser i. Igennem frivilligt arbejde kan du fordybe dig i en kultur og dets mennesker og samtidig give noget igen.

Ved at arbejde som frivillig i udlandet, får du ikke bare muligheden for intensivt at lære en anden kultur at kende, du oplever også glæden ved at kunne give noget igen og gøre en forskel. Det er en skøn fornemmelse at kunne bidrage til og arbejde sammen med andre om et godt formål.

Frivilligt arbejde er dog også krævende og stiller store krav til dig rent menneskeligt. Du skal være forberedt på at forholdene er simple og i stor kontrast til din hverdag i Danmark. Mange projekter bliver drevet af frivillige ildsjæle med hjertet på rette sted, men de bliver ofte udfordret af uforudsigelige lokale forhold. Der kan derfor lynhurtigt ske ændringer, som du er nødt til at tilpasse dig - men det er også med til at gøre din arbejdsdag spændende og afvekslende.

Eksempler på former for frivilligt arbejde:
  • Naturbevaringsprojekter
  • Diverse fritidsaktiviteter med børn
  • Undervisning i f.eks. sprog
  • Dyrebevarelsesprojekter

Kom ind og få en snak om de frivillige projekter - der er masser af muligheder - også mange flere end her på hjemmesiden. Vi hjælper med at finde det projekt, som passer bedst til dine ønsker, ambitioner og forudsætninger.
Vælg verdensdel:
Vælg land:
Frivilligt arbejde i Cartagena i Colombia

Frivilligt arbejde i Colombia

Der er altid brug for ekstra hænder og i Colombia har du mulighed for at arbejde som frivillig på flere forskellige projekter ved den caribiske kyst.

9.995,-
Frapris pr. pers. v. 2 pers.
Frivilligt arbejde i Quito i Ecuador

Frivilligt arbejde i Ecuador

I Ecuador kan du arbejde som frivillig på mange forskellige projekter enten i hovedstaden Quito, Amazonjunglen eller på Galapagos.

6.010,-
Frapris pr. pers. v. 1 pers.
WFFT, Elephant, Thailand

Frivilligt arbejde og Muay Thai, Thailand

Få en oplevelse for livet - bliv frivillig i Thailand. Som frivillig kommer du helt tæt på lokalbefolkningen og gør samtidig en kæmpe forskel for lokalsamfundet.

1.550,-
Frapris pr. uge for 1 person
Frivilligt arbejde i Cuzco Peru

Frivilligt arbejde i Peru

Giv en hjælpende hånd til peruvianske børn i Cuzco. Alle projekterne har til formål at hjælpe udsatte børn og skabe tryghed og omsorg i deres hverdag.

2.305,-
Frapris for 1 person
Frivilligt arbejde

Frivilligt arbejde, Nepal

Tag på frivilligt arbejde ophold i Nepal. Du forpligter dig til minimum 30 dages arbejde på en lokal skole ikke langt fra Kathmandu. Som frivillig i Nepal får du en unik indsigt i den nepalesiske kultur. Det er den ideelle kombination af det personlige eventyr og det fælles formål.

2.895,-
Frapris pr. pers. v. 2 pers.
Frivilligt arbejde i Argentina

Frivilligt arbejde i Argentina

Vil du være bedre til spansk – og få Argentina ind under huden samtidig mens du gør en forskel for andre mennesker? Så kan et ophold som frivillig måske være noget for dig.

5.470,-
Frapris for 4 uger for 1 person
Frivilligt arbejde, Sydafrika

Frivilligt arbejde i Sydafrika

Få en oplevelse for livet - bliv frivillig i Sydafrika. Som frivillig kommer du helt tæt på lokalbefolkningen og gør samtidig en kæmpe forskel for lokalsamfundet.

3.970,-
Frapris pr. pers v. 1 pers.
Indiske børn

Frivilligt arbejde i Himalaya

Få en oplevelse for livet - bliv frivillig i Indien. Som frivillig kommer du helt tæt på lokalbefolkningen og gør en kæmpe forskel for lokalsamfundet.

7.280,-
Frapris for 3 uger v. 1 person
Frivilligt arbejde, Sydafrika

Sydafrika, Thailand og Sri Lanka med frivilligt arbejde

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser: Denne Backpacker adventure tur har fokus på frivilligt arbejde med både dyr og børn. Desuden byder turen på storslået natur, lækre strande, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med backpacker Adventures får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

32.995,-
Pris pr. pers.
Telefon: 70201915 Nødtelefon Billetændring
Rejsekonsulenter
Rejseberetninger
Tag dine gamle klude med på luksusferie
Af Kristina Højholt Læs mere