44 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 44.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med på en spændende personlig rejse sammen med en topengageret dansk rejseleder og lokale guider, der besidder et stort landekendskab og har et indgående kendskab til lokalbefolkningen og lokalområdet.

Udover de planlagte aktiviteter og oplevelser vil der være masser af fokus og tid til selvudvikling og reflektion. Der er 7 spændende valgfag at vælge mellem, hvilket betyder at der er noget for en hver smag.

Højskolens indhold bakker sammen med personalet op om de grundlæggende højskoleværdier: Fællesskab, kompetenceudvikling og personlig udvikling.

Et højskoleophold med Jysk Rejsebureau er "All Inclusive", hvilket betyder at stort set alt er inkluderet i prisen.

Se mere nedenfor om hvad højskoleopholdet indeholder:


Kulturforståelse
Det er vigtigt for os at du lærer lokalområdet at kende, og at vi sammen gør en forskel for de lokale. Det kan være ved at hjælpe til hos lokale bønder udenfor Ubud, eller hjælpe lokale i deres tangproduktion fra kysten ved Nusa Lembongan. Vi skal kunne gøre lokalområdet til et bedre sted med hvert hold vi har i Indonesien.

Venner for livet
En af grundværdierne i højskoletankegangen er fællesskab, hvilket vi vægter rigtig højt på vores ophold. Gennem hele opholdet vil der være en rød tråd i fællesoplevelser og sammenhold. Glæd dig!

Lær noget nyt
På højskolen bruger I en uge på at lære omgivelserne at kende og kommer forbi forskelligartede oplevelser. Vi kalder den første uge for en kulturuge, hvor I får en smule sprogundervisning, ser området og besøger Balis mest specielle templer. I besøger desuden et lokalt marked, lærer om balinesiske batik male-teknikker, og kommer på et madlavningskursus, hvor I laver jeres egen frokost. Vi har inkluderet flere ture rundt på Bali i denne uge.
Derefter har I to uger, hvor I kan vælge mellem 7 valgfag fordelt på 2 forskellige destinationer. Alle vælger to valgfag, og varigheden af alle valgfag er 4-5 dage. Der er dygtige undervisere på alle valgfag, så du kan være sikker på at du udvikler dig!
Mulighederne er:
 • Yoga
 • Lær at male
 • Frivilligt arbejde i Ubud
 • Frivilligt arbejde på Nusa Lembongan
 • Bali adventure
 • Dykning
 • Surf

All Inclusive
Formuleringen ”all Inclusive” lyder måske som noget fra en charterferie sydpå, men vi er rigtig stolte over at kunne tilbyde dette højskoleophold inklusiv stort set alt. Det betyder, at jeres egenbetaling lokalt på denne rejse vil være på et minimum. I dette højskoleophold er alle overnatninger, valgfag, et stort antal udflugter m.m. inkluderet. Din egenbetaling lokalt afhænger derfor af dit forbrug i dine weekender (fridage), på ture fra Labuhan Bajo og fra Gili Islands, samt de ekstra snacks og øl, du evt. køber.
Derudover kan dykning og bådture tilkøbes under jeres ophold i Labuhan Bajo og vil komme oven i prisen.

Infomøde
Ca. en måned inden afrejse til Indonesien afholder vi et online infomøde, hvor vi gennemgår hele jeres højskoleophold i detaljer, snakker valgfagene igennem, ser på alle de praktiske informationer i forbindelse med rejsen, og alle får mulighed for at introducere sig selv.

Reunion lejr
Sidste weekend i august hvert år afholder vi reunion lejr i det natursmukke område omkring Silkeborg. Vi overnatter fra lørdag til søndag og det primære fokus vil være at vi hygger os sammen. Forvent en lille egenbetaling for arrangementet.

Bedste rejseperiode

Den bedste rejseperiode er juli - oktober.

Rejseleder

På højskolen deltager en dansk rejseleder, som har lokalkendskab, samt lokalt personale på de forskellige destinationer. På selve valgfagene vil I primært opleve lokale undervisere.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
I mødes i lufthavnen og tjekker ind samlet, så I får en god start på rejsen mod Indonesien.
2. dag: Ankomst til Bali – transfer til Ubud
Ved ankomst til Denpasar lufthavn vil jeres chauffør stå parat og køre jer direkte til Ubud. Køreturen tager ca. 1,5 time, afhængig af trafikken. Efter ankomst og indtjekning vil der være en velkomstmiddag på hotellet. Resten af dagen er til fri disposition. (A)
3-6. dag: Oplev området, teambuilding og lær hinanden at kende
De første dage bruger I på at lære området og ikke mindst hinanden at kende. Det er vigtigt for os, at alle trives og nyder at være på højskolebasen. I løbet af de første dage skaber I sammen rytmer med fælles måltider, hyggetid ved poolen og har mulighed for at udforske den smukke by Ubud. Der vil være morgenaktiviteter og gode højskoleindslag så som morgensamlinger, fællessang og workshops sammen i gruppen. Hermed skaber vi sammen grundlaget for det højskolemiljø, der kommer til at danne rammen for hele dit ophold. I disse dage starter også forskellige højskoleworkshops, hvor I kommer til at prøve kræfter med personlig power, kommunikation, og Indonesisk kulturforståelse. (M,F,A)
7-8. dag: Weekend på egen hånd i Ubud
Denne weekend får I chancen for på egen hånd at udforske Ubuds mange kulturtilbud, spændende specialforretninger samt den smukke omgivende natur. Du kan vælge at leje en cykel og eller bruge tiden på læse en god bog ved poolen. Dagene er til fri disposition. (M,F,A)
9. dag: Undervisning i Balinesisk/Indonesisk & rismarksvandring
Efter morgenmaden deltager I en formiddagslektion i det lokale sprog, og her lærer I nogle gloser og fraser, som kan bruges på resten af turen - og I får helt sikkert et godt grin med på vejen. Efter frokost tager I på en guidet tur i Balis berømte rismarker udenfor Ubud. Her kan I opleve hvordan de lokale arbejder med ris, og I vil få et indblik I hvordan hverdagen ser ud for en risbonde. Dagen afsluttes tilbage i Ubud, og resten af dagen er til fri disposition. (M,F,A)
10. dag: Lær nogle af de berømte Balinesiske batik-maleteknikker & traditionel dans
Denne dag skal du opleve og lære nogle af teknikkerne bag den berømte batikmaling, som Bali er verdens berømt for. Denne dag skal du, med hjælp fra underviseren, prøve at sammensætte et maleri. Og om aftenen skal I ud og opleve en tradionel dans inden dagen afsluttes tilbage i Ubud. (M,F,A)
11. dag: Tirta Empul templet – kaffeplantage - Tukad Cepung vandfaldet
I spiser morgenmad i restauranten og derefter kører I til Tirta Empul templet, der kan dateres tilbage til det det 10. århundrede. Det er et af de mest kulturelle steder på Bali og et populært sted for de lokale at blive renset for psykiske- og fysiske problemer i det hellige vand fra de små bassiner ved templet. Herfra kører I til en kaffeplantage, hvor I lærer om balinesisk kaffedyrkning og ser hvordan den specielle Luwak-kaffe fremstilles. Efter frokost venter der en mindre trekkingtur til Tukad Cepung vandfaldet inden turen går tilbage til Ubud. Resten af dagen er til fri disposition. (M,F,A)
12. dag: Besøg ved et lokalt marked – Madlavningskursus
Efter I har spist morgenmad, besøger I et af Ubuds lokale markeder, og her kommer alle sanser i brug. Herefter skal I deltage i et madlavningskursus, hvor I skal lære om nogle af de lokale madtraditioner på Bali og tilberede jeres egen frokost. Retterne aftales på stedet og sammen med underviserne. I er tilbage efter frokost og resten af dagen er til fri disposition (M,F,A)
13. dag: Besakih Templet
Denne dag skal I besøge Balis mest hellige tempel, der ligger placeret i smukke omgivelser og med udsigt til Agung-vulkanen. Templet består af flere templer, der tilsammen danner det imponerende tempel, der i sin tid blev lavet for at fejre og ære Hinduguderne Brahma, Vishnu og Shiva. Under jeres besøg skal I være påklædt i den traditionelle sarongdragt, der udleveres på stedet. Efter frokost besøges Balis historiske center, Klungkung, hvor I lærer om Balis Historie. På vejen tilbage til Ubud stopper I ved Goa Gajah, Balis Elefanttempel, og I spiser aftensmad på vejen tilbage til Ubud. Resten af dagen er fri disposition. (M,F,A)
14-15. dag: Fridage i Ubud
Denne weekend får I chancen for på egen hånd at udforske Ubuds mange kulturtilbud, spændende specialforretninger, samt den smukke omgivende natur. I kan bruge weekenden til at udforske Bali på egen hånd eller sammen med gruppen, eller på at slappe af. Dagene er til fri disposition. (M,F,A)
16-20. dag: Valgfag (yoga, lær at male, frivilligt arbejde eller Bali adventure)
Opnå viden om teknikkerne i yoga, lær at male, arbejd frivillig med at hjælpe landmændene eller udfordre dig selv gennem en aktiv adventure-uge rundt på Bali. (M,F,A)
 • Yoga:
Gennem valgfaget yoga og meditation er der fokus på indre ro, åndedrætsøvelser og mindfulness.
 • Lær at male:
Denne kunstneriske uge kommer I til at møde flere dygtige lokale malere, og de vil tage jer med på en spændende rejse i malerkunstens tegn. De vil fortælle om farvesammensætning og lære jer om forskellige måder at udtrykke sig på. Undervejs i ugen laver I jeres eget maleri eller kunstværk.
 • Frivilligt arbejde:
På højskolen kan du vælge to forskellige projekter som gør en forskel for lokalbefolkningen. Denne uge følger I en eller flere landmænd omkring Ubud og lærer om deres hverdag. Afhængig af perioden vil I enten hjælpe til med at plante og så, forberede afgrøderne inden de sælges videre, eller hjælpe med at høste. Der er tale om, at I giver en eller flere familier en tiltrængt hånd, som vil gøre en forskel den uge I er der. Efter ugen vil I have en helt ny forståelse for nogle af de landbrugsprodukter der produceres, og hvilke udfordringer bønderne møder.
 • Det bedste af Balis Adventure:
Tag med på riverrafting på floden Telaga Waja, og kom på en smuk trekkingtur på vulkanen Batur ved solopgang. Vulkanen er 1717 meter over havets overflade. Derudover venter jer en sjov rappellingtur ned ad Shakti-dalens klipper, zip-line oplevelser (svævebane) og en adrenalintur på ATV. Glæd jer til et bredt udvalg af adventure, samtidig med at I oplever forskellige steder på Bali.
21. dag: Fridag i Ubud
Denne dag er til fri disposition, og her kan I bruge tiden på slappe af i området eller gøre de sidste indkøb til det videre forløb. (M,F,A)
22. dag : Ubud – Sanur & båd til øen Nusa Lembongan
Om morgenen bliver I hentet i receptionen og kørt til Sanur, hvorfra hurtigbåden til den nærliggende ø, Nusa Lembongan, afgår. Det tager ca. 30 minutter at sejle dertil. Ved ankomst bliver I kørt til jeres base for de næste 6 overnatninger. Stedet ligger i gåafstand fra stranden Dream Beach. Efter ankomst er resten af dagen til fri disposition. Selve øen er så stor, at det er muligt at komme rundt med små pickup-biler eller på knallerter. Det er oplagt at tage på smukke gåture langs stranden og spise på de gode restauranter i området. Nusa Lembongan har mange bugter samt en skøn mangroveskov, som I kan udforske mens I befinder jer på øen. Der er mulighed for at svømme og snorkle ud fra kysten, men de bedste snorklespots nåes på arrangerede bådture. Du kan også besøge den nærliggende ø, Ceningan, ved at passere den gule bro. På denne ø er der kun knallerter, da biler ikke kan komme derover. (M,A)
23-27. dag: Valgfag (dykkerkursus, surfunderving eller frivilligt arbejde)
Tag på et spændende 4-dages dykkerkursus , som certificerer jer til dykning ned til 18 meter. På den afsluttende dag har vi inkluderet et dyk som en fantastisk afslutning. Det er også muligt at deltage i et sjovt og udfordrende surfkursus. Der er også mulighed for at arbejde frivillig med at hjælpe de lokale med at genskabe og producere tang omkring Nusa Lembongan. (M,F,A)
 • Dykning:
Indonesien er et paradis for dig der ønsker at tage dit første dykkercertifikat. På denne uge vil du blive certificeret ”PADI Open Water Diver”. En toperfaren dykkerinstruktør vil ugen igennem undervise jer i teori og hjælpe til på de første dyk. Glæd dig til at nyde den nye verden under havets overflade. Efter du har fået dit dykkercertifikat i hus har vi inkluderet 1 dyk på dag 5.
 • Surfundervisning:
En erfaren surf-instruktør vil i denne uge give jer et kursus à 2-timer varighed per dag. I vil blive klogere på hvordan I læser vinden og bruger dens kræfter til at surfe. Vi tilbyder dette valgfag i super gode omgivelser, så I kan roligt begynde at glæde jer til smagen af saltvand og farten på bølgerne.
 • Frivilligt arbejde:
Denne uge foregår det frivillige arbejde på Nusa Lembongan og er lavet for at hjælpe de lokale med at genskabe tangproduktionen, som har været nedlagt i årrække. Valgfaget kan godt have skæve arbejdstider, da man følger retningslinjerne for tangproduktion og de lokales rytmer. Det er hårdt men interessant arbejde, og I får en god indsigt i disse specielle landmænds liv på havet. Der vil være fritid ind imellem i løbet af dagene.
28. dag: Nusa Lembongan – Bali – Labuhan Bajo med Fly (Flores)
Denne morgen siger I farvel til Nusa Lembongan og tager med hurtigbåden retur til Sanur på Bali. Ved ankomst til havnen bliver I kørt til lufthavnen, en køretur på ca. 1 time. Herfra flyver I til Labuhan Bajo på Flores og bliver kørt til jeres hostel. Resten af dagen er til fri disposition. (M,A)
29.dag: Bådtur til Komodo national park
Efter morgenmaden skal I afsted på en dagstur til Komodo Nationalpark. På bådturen vil I gøre stop ved 6 forskellige steder og øer; Padar Island, Komodo Island, Pink Beach, Manta point, Taka Makassar og Kanawa Island. Turen byder på forskellige aktiviteter igennem dagen, da I både skal vandre, svømme og snorkle i nationalparken, og samtidig er der tid til at nyde de smukke øer og bade i det krystalklare hav ved stranden. Jeres frokost vil blive serveret på turen. (M, F,A)
30-32. dag: Fridage i Labuhan Bajo
Der vil være mulighed for at opleve Labuhan Bajo og Flores på egen hånd. Der kan arrangeres verdensklasse dykning ved Komodo Nationalpark, eller en anden form for aktivitet på øen eller på øerne udenfor Labuhan Bajo.Komodo Nationalpark er desuden verdenskendt for et rigt og varieret liv under havoverfladen. (M,F,A)
33. dag: Labuhan Bajo - Senggigi
Efter nogle dejlige dage i Labuhan Bajo, Flores, er det tid til at forlade denne smukke ø. Når I har spist morgenmad, flyver I til Lombok, hvor I bliver kørt til jeres hotel i Sengiggi (M,A)
34. dag: Sengiggi på egen hånd
Sengiggi by ligger på vestsiden af Lombok og byen er kendt for sine strande og byliv. Der er en del restauranter og små forretninger i strandbyen. Her har I god mulighed for at slappe af og bade på byens strand inden den næste smukke og ikke mindst udfordrende oplevelse venter jer. (M,F,A)
35. dag: Senggigi - start trek ved Senaru - Senaru (kraterkanten)
I bliver hentet tidligt denne morgen, inden solopgang. Herfra kører I direkte til Senaru, som er startstedet for jeres 2-dages trek på Indonesiens 3. højeste vulkan (3.726 m). Den første dag trekker I igennem forskelligartet landskab i ca. ni timer, før I kommer til Senaru kraterkanten. I har mulighed for på denne strækning at se mange vilde orkideer og ikke mindst talrige aber på vejen op gennem bjerglandskabet. Krateret af Segara Anak og Senaru har nogle fantastiske udsigtspunkter. Der vil være frokost i løbet af dagen, og vand vil blive medbragt på turen. Der er en trekkingguide og portere med, som bærer telte, soveposer, liggeunderlag, mad, vand. Du bærer dog selv din egen oppakning. Efter ankomst er resten af dagen til fri disposition i disse smukke omgivelser. (M,F,A)
36. dag: Rinjani trekking og nedstigning til Senaru Village - Gili Trawangan
Denne morgen skal I forhåbentlig opleve en smuk solopgang fra kraterkanten. Og herefter venter morgenmaden i lejren. I bevæger jer herfra ned igen, en tur på circa 6 timer. Undervejs er der frokost og ved trekkets afslutning, kører I det sidste stykke af vejen tilbage til landsbyen Aik Berik, og videre til Bangsal. Herfra sejler båden jer direkte til Gili Trawangan som afslutning på trekket. Resten af dagen er til fri disposition. (M,F,A)
37-40. dag: Gili Trawangan - Strandliv
Her kan I slappe af ved det smukke vand efter 2 dages vandring. På Gili islands er der gode muligheder for at komme ud at snorkle og dykke. Øerne rummer over 30 dykkersites inden for kort afstand. I kan også gå øen rundt, sejle mellem de tre øer og snorkle ved øernes koralrev. Desuden vil der være mulighed for, at lave "paddleboarding". Øen har et skildpaddecenter, hvor I kan sætte skildpadder ud i havet (ved donation). Der er desuden mange forretninger og steder med musik, hvor der er masser af mennesker og liv. (M,F,A)
41. dag: Gili Trawangan - Canggu
Denne morgen sejler I tilbage til Bali og kører fra Padang Bai til Canggu med en transporttid på et par timer. Canggu er en by i udvikling, og en af Balis bedste surfbyer. Der er flere gode shoppingmuligheder, gode spisesteder og ikke mindst lokalt yogaislæt, der er kommet til over de sidste par år. Efter ankomst er resten af dagen på egen hånd. (M,A)
42. dag: Udforsk Canggu
Denne dag er til fri disposition, og I kan bruge tiden på at opleve Canggu med skønne backpacker-vibes og en stemningsfyldt atmosfære. Nyd stemningen, slap af på jeres hostel eller prøv kræfter med surfing fra strandene. Surfing kan bookes i byen efter ankomst. Dagen er på egen hånd. (M,F,A)
43 dag: Canggu - Lufthavnen
Efter morgenmaden har I lidt tid inden I skal tjekke ud. Vi har sørget for jeres transport til lufthavnen, så I bliver sendt godt afsted hjemad. (M)
44 dag: Ankomst Danmark
I ankommer til Danmark i løbet af dagen med rygsækken fuld af oplevelser efter et fantastisk højskoleophold med et lokalt islæt og med nye venner for livet.

Overnatninger

Hvor bor vi?
I bor på specielt udvalgte, hyggelige hostels i Ubud, Nusa Lembongan, Labuhan Bajo og i Senggigi (Lombok), Gili Trawangan og i byen Canggu på Bali. Vi har lagt vægt på steder som passer til højskoletankegangen, og på at det skal være komfortable hostels. Forvent dog ikke luksus, men steder, der har den rigtige beliggenhed, og hvor eventyret er i højsædet. Der er desuden en overnatning i telt ved Rinjani-vulkanen.

20 overnatninger på 1-2 stjernet hostel i fællesværelse i Ubud
6 overnatninger på 1-2 stjernet hostel i fællesværelse på øen Nusa Lembongan
5 overnatninger på 1-2 stjernet hostel i fællesværelse i byen Labuhan Bajo (Flores)
2 overnatninger på 1-2 stjernet hostel i fællesværelse i Senggigi (Lombok)
1 overnatninger i telt ved Rinjani-vulkanen
5 overnatninger på 1-2 stjernet hostel i fællesværelse på øen Gili Trawangan
2 overnatninger på 1-2 stjernet hostel i Canggu (Bali)

Bemærkninger

Det er vigtigt at I søger visum via ambassaden i København.

For at kunne deltage på et dykkerkursus skal du udfylde en sundhedsattest inden kurset kan begynde. Det er vigtigt, at du læser denne godt igennem, og skulle der være punkter, hvor du svarer positivt (Astma, graviditet, hjertesygdomme og lignende) er det vigtigt, at du henvender dig til egen læge for forhåndsgodkendelse inden afrejse.

Det er muligt at kombinere denne rejse med en Backpacker Adventure grupperejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.
Vælger man at kombinere med en Backpacker Adventure rejse, så vil man få 500 kr. rabat pr. rejse, og rabat for de flybilletter, som ikke benyttes.

Denne rejse vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:


Ved tilmelding til turen efter tilmeldingsfristen (60 dage inden afrejse) kan det forekomme, at du ikke vil flyve sammen med hovedgruppen. Ring til din rejsekonsulent for at få bekræftet om dette er tilfældet.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 10 og maks 20 personer. Valgfag gennemføres ved minimum 3 personer pr. hold.

Næste: 07-07-2023
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Visum til Indonesien (søges via ambassaden i København)
 • Badetøj
 • Snorkel og maske
 • Gode vandresko
 • Regnslag
 • Luftigt tøj til varmt klima
 • Varmt tøj til kølige aftener
 • Solbriller og solhat/kasket
 • Solcreme
 • Myggebalsam (kan købes lokalt)

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode07.07.23 - 19.08.23 Tilmeldingsfrist08-05-2023
44.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode19.08.23 - 01.10.23 Tilmeldingsfrist20-06-2023
44.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode03.10.23 - 15.11.23 Tilmeldingsfrist03-08-2023
44.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bali t/r (inkl. bagage)
 • Indenrigsbillet Bali - Labuhan Bajo t/r (inkl. bagage)
 • Transport - alle transporter på rejsen
 • Alle måltider ifølge program
 • Alle overnatninger ifølge program
 • 20 overnatninger på 1-2 stjernet hostel i fællesværelse i Ubud
 • 6 overnatninger på 1-2 stjernet hostel i 4-personers fællesværelse på øen Nusa Lembongan
 • 5 overnatninger på 1-2 stjernet hostel i fællesværelse i byen Labuhan Bajo (Flores)
 • 2 overnatninger på 1-2 stjernet hostel i fællesværelse i Senggigi (Lombok)
 • 1 overnatninger i telt ved Rinjani-vulkanen
 • 5 overnatninger på 1-2 stjernet hostel i fællesværelse på øen Gili Trawangan
 • 2 overnatninger på 1-2 stjernet hostel i Canggu (Bali)
 • Dagsture og oplevelser ifølge program
 • Teambuilding
 • Talentanalyse (Personlighedstest)
 • Undervisning i Balinesisk/Indonesisk & rismarksvandring
 • Lær nogle af de berømte Balinesiske batikmaleteknikker og se en traditionel dans
 • Oplev Tirta Empul templet – kaffeplantage - Tukad Cepung vandfaldet
 • Besøg ved et lokalmarked
 • Madlavningskursus
 • Besøg ved Besakih-templet
 • Vælg to valgfag af 4-5 dages varighed: Yogakursus, Hjælp farmerne ved Ubud, Lær at male, Bali Adventure, Padi Open Water dykkerkursus med et dyk til sidst, surfundervisning med 2 timers lektioner om dagen og frivilligt arbejde med tangproduktion ved Nusa Lembongan)
 • Online infomøde inden afrejse
 • Invitation til reunion-lejr

Prisen er eksklusiv

 • B211A 60 dages visum til Indonesien og kan søges fra 90 dage inden ankomst på ambassaden i København
 • Aktiviteter i weekenderne
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Frokost på transport dage

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top