Mødet med fremmede kulturer og mennesker giver uforglemmelige oplevelser på rejsen til Guatemala. Hos Jysk Rejsebureau har vi udvalgt nogle ture i Guatemala, der gør det muligt at mærke kulturen og for en stund måske endda blive den del af den.

Viser 3 oplevelser

Udsigtstårn ved Semuc Champey

Aktivt eventyr i Guatemala

Tag med på en anderledes rejse til Guatemala, med fokus på både de kulturelle og ikke mindst de aktive oplevelser, som landet byder på i overflod. Programmet inkluderer både et vulkantrek og et flerdagestrek i den guatemalanske jungle. Turen kræver at man er i god, fysisk form.
Læs mere
17 dage
OKTOBER - MAJ
fra 24.495,-
Tag på eventyr med Jysk Rejsebureau i Belize

Guatemala & Belize - natur, kultur og strand

Besøg både Guatemala og Belize på denne rejse, der kombinerer fantastiske naturoplevelser, fascinerende kultur og betagende kolonibyer, med afslapning på en lækker sandstrand til sidst, inden turen atter går hjemad.
Læs mere
15 dage
OKTOBER - MAJ
fra 20.995,-
Tikalruinerne ved Flores

Guatemalas højdepunkter

På denne rejse til Guatemala oplever du landets absolutte highlights, lige fra Antiguas betagende charme og kaffeplantager, til vulkaner ved Atitlán søen og de fascinerende Tikalruiner ved Flores. Der er indlagt rigeligt med tid til at få oplevelser på egen hånd, så du kan få lige præcis dén tur til Guatemala som du ønsker.
Læs mere
14 dage
OKTOBER - MAJ
fra 19.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top