Søg
Søg
Minikrydstogt i tropeparadiset Fiji

Hav, søer og floder

Jordklodens storhed får man først rigtig et begreb om (selvom den er ret ubegribelig), når man udforsker den ad vandvejen. To tredjedel af verden er dækket af vand, og dette vand udgør ikke alene de veje, som de tidligste opdagelsesrejsende brugte, men rummer også en verden af liv, som du har alle muligheder for at komme helt tæt på, hvis du vælger et vandbårent eventyr.

Du kan tage på ø-hop blandt kridhvide sandstrande, bo på vandet eller stikke til søs på langfartssejlads. Du får livet om bord ind under din salte hud, og du vil blive afhængig af at se legesyge delfiner i kølvandet, at blive vugget i søvn af bølgerne, og at rejse som fortidens eventyrere gjorde det.
Langturssejlads

Langturssejlads

Ønsker du også at rejse på en helt unik måde, så kan du blive gast på et skib. Som gast lærer du en masse om sejlads. Rejsen vil føre dig til steder, hvor det stort set er umuligt for almindelige rejsende at komme. Du vil undervejs besøge eksotiske tropeøer, møde fremmede kulturer og drage på ekspeditioner ind i det uopdagede. Gaster er både erfarne søulke og uerfarne landkrabber.
Læs mere
På Hawaii er der rig mulighed for at sejle kajak

Eventyr til vands

Denne rejseform indeholder rejser, hvor oplevelserne primært foregår til vands. Lige fra sejlads blandt de unikke Galapagos-øer i Ecuador til husbåd tur i den smukke thailandske regnskov.
Læs mere
Nyd de smukke og børnevenlige strande på Cook-øerne

Ø- og badeferie

På ø- og badeferie får du afslapning krydret med lidt eventyr. Vi kalder vores ø- og badeferier for eventyrlig afslapning og det er ikke uden grund. Vi har specielt udvalgt unikke strande, alsidige resorts og øer hvor den lokale natur og kultur er en del af oplevelsen.
Læs mere
Til top
Find os på: