Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Hong Kong
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Hong Kong
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Hong Kong
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Hong Kong
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Hong Kong
Rejs overland fra Kina til Hong Kong eller tag det som et stop på vejen til Australien eller New Zealand
Hong Kong

På egen hånd i Hong Kong

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 90 dage

Kom godt fra start på rejsen til Hong Kong. Vi sørger for flybillet og de to første overnatninger, inden du selv drager ud på eventyr.

Bestil dine flybilletter til Hong Kong igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Hong Kong. Vi kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Hong Kong her.
Læs mere om Hong Kong

Sæson

Den bedste rejseperiode er fra oktober til og med april, hvor temperaturen er behagelig og ikke for varm. I sommermånederne rammer monsunen landet og man skal derfor forvente regn og høj luftfugtighed i denne periode, som går fra maj til september.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Hong Kong er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Hong Kong kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Hong Kong

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Hong Kong, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst Hong Kong
Ankomst til Hong Kong. Tag metroen, busen eller en taxa til dit hotel og check-in. Resten af dagen på egen hånd.

3. dag: På eventyr i Hong Kong
Hong Kong er moderne med sine gigantiske glasklædte skyskrabere, fashionable butikker og udenlandske forretningskæder. Byen lugter af penge og big business, de rullende fortove og arkitektoniske opadstræbende giganter giver byen en futuristisk stemning. Men, blandt de enorme højhusene finder du markeder, gadekøkkener og små hyggelig templer. Hver aften kl. 20 kan du opleve Symphony of Lights, som er et lysshow over byen, som opleves bedst fra Kowloon. Andre seværdigheder som man skal opleve i Hong Kong er Avenue of Stars, Victoria Peak, Yuen Po Street Market eller prøv lykken på et af Macaus mange kasinoer. Udenfor storbyen finder du små hyggelige fiskesamfund, smukke strande, bjerge og templer.

4. dag: Videre på egen hånd
I dag fortsætter din rejse rundt i Hong Kong eller videre rundt i sydøstasien.

Overnatning:
2 overnatninger på budget hotel på Kowloon halvøen.

Det er muligt at opgradere til turist- eller førsteklasses hoteller.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Hong Kong t/r
  • 2 overnatninger på budget hotel på Kowloon halvøen
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: