Med rejseformen 'hundeslæde, snescooter og nordlys' får du en unik kombination af fysiske udfordringer og store naturoplevelser. Her prøver du kræfter med naturen, der til tider er mild og rolig, og andre gange er rå og barsk.

Hundeslæde og snescooter er både for nybegyndere og for øvede. Det giver en helt særlig indre ro og glæde, blandet med masser af adrenalin og en følelse af ultimativ frihed, når du suser henover isen, omgivet af den mest fabelagtige natur, man kan forestille sig.

Nordlys er et smukt naturfænomen, hvor du for en stund føler dig i ét med naturen.

Viser 5 oplevelser

Familieeventyr på Svalbard

Familieeventyr på Svalbard

Dette rejseforslag er specielt designet til aktive familier, hvor I både er på trek i Svalbards vildmark, får store dyroplevelser, oplever den russiske mineby Barentsburg, kører på hundeslæde og tager på fossiljagt. Svalbard er den perfekte sommerferiedestination, og rejsen kan skræddersyes præcis efter børnenes alder.
Læs mere
6 dage
JULI-SEPTEMBER
fra 12.995,-
fra 6395,-
Nordlys og hundeslæde på Svalbard

Nordlys og hundeslæde på Svalbard

Tag på jagt efter nordlyset på Svalbard. Du kommer ud med hundeslæde i den arktiske polarnat og har tid til at udforske Longyearbyen med sine fantastiske restauranter. Rejsen kan skræddersyes, og der kan tilkøbes trekkingture, vildmarksaften på Camp Barentz, snescooterture m.m.
Læs mere
3 dage
NOVEMBER - JANUAR
fra 5.995,-
Den ultimative hundeslæde-ekspedition på Svalbard

Den ultimative hundeslæde-ekspedition på Svalbard

Oplev samarbejdet mellem menneske og hund på denne rejse med hundeslæde i Svalbards arktiske vildmark. Du får tre dage på hundeslæde med guide, og overnatter i hytter langt ude i naturen. Dette er den ultimative ekspedition, som tager dig mellem fjelde til gletsjere med mulighed for at spotte det arktiske dyreliv.
Læs mere
6 dage
JANUAR - MAJ
fra 18.295,-
Arktisk eventyr med snescooter og hundeslæde

Arktisk eventyr med snescooter og hundeslæde

Dette arktiske eventyr tager dig med langt ud i Svalbards vildmark. Du kommer på hundeslæde i Bolterdalen og på snescooter-ekspedition langs Spitsbergens østkyst, hvor du kan opleve rensdyr, polarræve og måske en Isbjørn!
Læs mere
4 dage
FEBRUAR - MAJ
fra 9.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Island

Familieeventyr langs Islands sydkyst

Islands dramatiske natur indbyder til adventure og outdooroplevelser for alle i familien. I kommer på snescooter på en iskappe, vandrer med steigeisen og isøkse på gletsjer, trekker i den rå islandske natur og meget mere. I har lejebil under hele opholdet, og masser af ture og unikke overnatninger er inkluderet.
Læs mere
9 dage
APRIL - OKTOBER
fra 11.895,-
fra 10195,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top