Søg
Søg
Bazar i Delhi, Indien
Cykeltur i Delhi i Indien
Delhi, Indien.
Delhi, Indien.

På egen hånd - Indien

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.295,-

Varighed: Op til 1 måned

Få en perfekt start i den pulserende storby Delhi. Du kommer trygt og nemt fra lufthavnen frem til dit valgte hotel, kommer på en spændende byrundtur bag om Delhi og oplever stemningen i en indisk biograf til en Bollywood film inden du er klar til at rejse videre i det kontrastfyldte skønne Indien.

Bestil dine flybilletter til Indien igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive rejseerfaringer i og omkring Indien. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse til Indien.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transfer tid og gode forbindelser, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Derudover kan du lokalt i Delhi få hjælp af vores eksperter på vores servicecenter i Delhi.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Information og fakta om Indien

Sæson
Turen kan gennemføres året rundt, men den bedste periode er fra starten af september til midten af april. Om sommeren er temperaturen ofte meget høj – helt op til 40 grader. Monsunen er fra juli til september.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Indien er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år.

Fredagsmoskeen i Delhi, Indien

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark mod Delhi, Indiens hovedstad, hvor du som regel ankommer omkring midnat (afhængigt af hvilket flyselskab der flyves med).

2. dag: Ankomst til Delhi – informationsmøde – Bollywood film
Velkommen til Indien! Ved ankomst til Delhi bliver du mødt af en chauffør fra vores samarbejdspartner Go Beyond. Din chauffør vil stå med et Go Beyond skilt. Herfra bliver du kørt ind til byen til dit valgte guesthouse. Få af chaufføren oplyst mødetid til informationsmøde på Go Beyonds kontor, som ligger næsten dør om dør med dit guesthouse. På informationsmødet får du rejsetips, guidelines til do´s and don´t s i Indien og Delhi, og du kan stille alle de spørgsmål du måtte have til din egen tur.

Om eftermiddagen er det biograftid, hvor du skal opleve en ægte Bollywood film. Selvom du ikke forstår et ord Hindi, vil du få en fantastisk filmisk og menneskelig oplevelse! Udbrud og kropssprog har ingen sprogbarriere, og inderne udtrykker sig højlydt under filmen.

3. dag: Byrundtur bag om Delhi med guide og videre på egen hånd
I dag skal du på en anderledes byrundtur. Du kommer bag om den hektiske hovedstad og oplever de store kontraster byen rummer. Du stifter bekendtskab med en organisation, der har skabt et positivt liv for gadebørn, som ellers var født til en kummerlig tilværelse.
Gåturen starter om morgenen og varer ca. to timer. På denne byrundtur oplever du de små gader og markeder i den indre bydel, Paharganj, samt området omkring New Delhi Railway station. Din guide er født og opvokset på gaden, men er gennem en organisation hjulpet til et bedre liv med en uddannelse. Han guider dig gennem spændende områder, som normalt er ukendt for turister.
Herfra fortsætter din rejse på egen hånd. Kig forbi Go Beyond kontoret og få råd og vejledning om din videre rejse i Indien.


Overnatning:
To overnatninger på guesthouse

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.295,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet København - Delhi t/r
  • Ankomstpakke, byrundtur og Bollywoodfilm (afhentning i lufthavn og 2 overnatninger på guesthouse i Delhi).

Prisen er eksklusiv

  • Morgenmad
  • Visum
  • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 3.405,-
Corbett Tigerpark, Indien

Corbett tigerpark

I Corbett tigerpark kommer du på en spændende safari i jeep. Parken er berømt for sin vilde bestand af tigre, leoparder og elefanter.

Varighed: 7 dage
fra: 5.015,-

Kontrasternes Rajasthan

For dig, der har lyst til at opleve en anderledes side af det magiske Rajasthan område, har Jysk Rejsebureau skræddersyet denne 12-dages tur, som fører dig andre veje, end den gængse turistrute.

Varighed: 12 dage
fra: 1.875,-
Tiger Ranthambore

Ranthambhore Tigerpark, tillæg til Rajasthan turene

Ranthambhore National Park er en af Indiens smukkeste og mest besøgte tigerparker. På denne tur kommer du på to safarier i reservatet. Parkens åbne skov bevirker, at dyrene er lette at se.

Varighed: 3 dage
fra: 3.075,-

Singalila trek

Singalila trekket byder på frodige skovområder samt et rigt plante- og dyreliv med mulighed for at møde den sjældne røde panda. Du kommer også til at opleve spektakulær natur og bjerge med exceptionelt smukke udsigter til bl.a. Kanchenjunga, verdens 3. højeste bjerg.

Varighed: 7 dage
fra: 4.815,-
Husbåd på flodkanalerne

Trekking og husbådtur

På denne tur får du en kæmpe naturoplevelse med både hele og halvdags trek samt du slutter af med afslapning på en husbåd, hvor du kan slå benene op og nyde de smukke flodkanaler.

Varighed: 7 dage
fra: 1.580,-

Varanasi

Tag med nattog fra Delhi på denne anderledes og spændende tur til den hellige by Varansi, hvor du bl.a. kan opleve en aftengudstjeneste i et af Indiens utallige templer.

Varighed: 5 dage
fra: 2.705,-

Yoga i Rishikesh

Glæd dig til lære filosofien bag yoga og meditation. Oplev at lave yoga med udsigt over den hellige flod Ganges. Udforsk hinduernes pilgrimssteder i den fredfyldte lille by hvor alt er tæt på.

Varighed: 7 dage
fra: 2.045,-
Sejltur langs Ganges ved Varanasi

Yoga i Varanasi

Kom ud og lær filosofien bag yoga og meditation. Nyd folkelivet langs den hellige flod Ganges og bliv introduceret til buddhismen på en udflught til Sarnath.

Varighed: 7 dage

Gratis rejseforedrag

Indien: 27-03-2018 18:00:00 : 10800
Aarhus
27. marts 2018 kl. 18:00

Indien

Indien: 19-04-2018 18:00:00 : 10801
Aarhus
19. april 2018 kl. 18:00

Indien

Indien: 22-05-2018 18:00:00 : 10802
Aarhus
22. maj 2018 kl. 18:00

Indien

Se mere her

Servicecenter

Indien, Delhi Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Delhi, Indien

Servicecenter

Sydindien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Sydindien
Til top
Find os på: