Søg
Søg
Holi Festival i Indien
Husbådstur i Kerala
Tiger i Ranthambhore Tiger Park
Besøg Indisk Himalaya og få en fantastisk natur- og kulturoplevelse
På kajaktur i Alleppey
Glade gadebørn i Delhi
Kamelmarkeder og safarier opleves i Bikaner
Jodhpur - den blå by i Rajasthan
Stok Kangri Trek, Indien
Verkala Beach
Lokale lever meget af livet på vandet i Allappey
Prøv en tur i de små motoriserede rickshaws i Indien
Bazar i Delhi, Indien
Yoga over havet ved solnedgang
Thiksey Monastery i Leh, Indisk Himalaya
Hellig ko i Varanasis gader
Bådmand ved Ganges
Strandshops langs stranden ved Goa
Taj Mahal, Agra
Red Fort i New Delhi
Indisk kvinde i Delhi
Besøg spændende Jaisalmer i Rajasthan
Oplev den dyrerige park Ranthambhore
Leh City ved indisk Himalaya
Sadhu - hinduistik helligmand - i Indien

På egen hånd - Indien

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.595,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 1 måned

Få en perfekt start i den pulserende storby Delhi. Du kommer trygt og nemt fra lufthavnen frem til dit valgte hotel, kommer på en spændende byrundtur bag om Delhi og oplever stemningen i en indisk biograf til en Bollywood film inden du er klar til at rejse videre i det kontrastfyldte skønne Indien.

Bestil dine flybilletter til Indien igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive rejseerfaringer i og omkring Indien. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse til Indien.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transfer tid og gode forbindelser, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Derudover kan du lokalt i Delhi få hjælp af vores eksperter på vores servicecenter i Delhi.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Information og fakta om Indien

Sæson

Turen kan gennemføres året rundt, men den bedste periode er fra starten af september til midten af april. Om sommeren er temperaturen ofte meget høj – helt op til 40 grader. Monsunen er fra juli til september.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Indien er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år.

Kameler i Rajasthan

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark mod Delhi, Indiens hovedstad, hvor du som regel ankommer omkring midnat (afhængigt af hvilket flyselskab der flyves med).

2. dag: Ankomst til Delhi – informationsmøde – Bollywood film
Velkommen til Indien! Ved ankomst til Delhi bliver du mødt af en chauffør fra vores samarbejdspartner Go Beyond. Din chauffør vil stå med et Go Beyond skilt. Herfra bliver du kørt ind til byen til dit valgte guesthouse. Få af chaufføren oplyst mødetid til informationsmøde på Go Beyonds kontor, som ligger næsten dør om dør med dit guesthouse. På informationsmødet får du rejsetips, guidelines til do´s and don´t s i Indien og Delhi, og du kan stille alle de spørgsmål du måtte have til din egen tur.

Om eftermiddagen er det biograftid, hvor du skal opleve en ægte Bollywood film. Selvom du ikke forstår et ord Hindi, vil du få en fantastisk filmisk og menneskelig oplevelse! Udbrud og kropssprog har ingen sprogbarriere, og inderne udtrykker sig højlydt under filmen.

3. dag: Byrundtur bag om Delhi med guide og videre på egen hånd
I dag skal du på en anderledes byrundtur. Du kommer bag om den hektiske hovedstad og oplever de store kontraster byen rummer. Du stifter bekendtskab med en organisation, der har skabt et positivt liv for gadebørn, som ellers var født til en kummerlig tilværelse.
Gåturen starter om morgenen og varer ca. to timer. På denne byrundtur oplever du de små gader og markeder i den indre bydel, Paharganj, samt området omkring New Delhi Railway station. Din guide er født og opvokset på gaden, men er gennem en organisation hjulpet til et bedre liv med en uddannelse. Han guider dig gennem spændende områder, som normalt er ukendt for turister.
Herfra fortsætter din rejse på egen hånd. Kig forbi Go Beyond kontoret og få råd og vejledning om din videre rejse i Indien.


Overnatning:
To overnatninger på guesthouse

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.595,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Delhi t/r
  • Ankomstpakke, byrundtur og Bollywoodfilm (afhentning i lufthavn og 2 overnatninger på guesthouse i Delhi).

Prisen er eksklusiv

  • Måltider
  • Visum
  • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 5.040,-
Kvinde ved Taj Mahal, Indien

Kontrasternes Rajasthan

For dig, der har lyst til at opleve en anderledes side af det magiske Rajasthan område, har Jysk Rejsebureau skræddersyet denne 12-dages tur, som fører dig andre veje, end den gængse turistrute.

Varighed: 12 dage
fra: 3.695,-
Tiger i Ranthambhore

Ranthambhore Tigerpark, tillæg til Rajasthan turene

Ranthambhore National Park er en af Indiens smukkeste og mest besøgte tigerparker. På denne tur kommer du på to safarier i reservatet. Parkens åbne skov bevirker, at dyrene er lette at se.

Varighed: 3 dage
fra: 3.780,-
Udsigt overKangchenjunga på  Singalala trekket

Singalila trek

Singalila trekket byder på frodige skovområder samt et rigt plante- og dyreliv med mulighed for at møde den sjældne røde panda. Du kommer også til at opleve spektakulær natur og bjerge med exceptionelt smukke udsigter til bl.a. Kanchenjunga, verdens 3. højeste bjerg.

Varighed: 7 dage
fra: 5.110,-
Elefanter i Thekkady

Trekking og husbådtur

På denne tur får du en kæmpe naturoplevelse med både hele og halvdags trek samt du slutter af med afslapning på en husbåd, hvor du kan slå benene op og nyde de smukke flodkanaler.

Varighed: 7 dage
fra: 1.530,-
Solnedgang over Ganges ved Varanasi

Varanasi

Tag med nattog fra Delhi på denne anderledes og spændende tur til den hellige by Varansi, hvor du bl.a. kan opleve en aftengudstjeneste i et af Indiens utallige templer.

Varighed: 5 dage
fra: 2.650,-
Yoga i Indien

Yoga i Rishikesh

Glæd dig til lære filosofien bag yoga og meditation. Oplev at lave yoga med udsigt over den hellige flod Ganges. Udforsk hinduernes pilgrimssteder i den fredfyldte lille by hvor alt er tæt på.

Varighed: 7 dage
fra: 2.160,-
Yoga i Varanasi

Yoga i Varanasi

Kom ud og lær filosofien bag yoga og meditation. Nyd folkelivet langs den hellige flod Ganges og bliv introduceret til buddhismen på en udflught til Sarnath.

Varighed: 7 dage

Gratis rejseforedrag

Se mere her

Servicecenter

Indien, Delhi Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Delhi, Indien

Servicecenter

Sydindien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Sydindien
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: