Søg
Søg
Rivercruise, Ganges
Cykeltur i Delhi i Indien
Bazar i Delhi, Indien
Rivercruise, Ganges
Rivercruise, Ganges
Rivercruise, Ganges

Rivercruise på Ganges

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.995,-

Varighed: 14 dage

Tag med på cykeleventyr i Delhi, bliv introduceret til livet på gaden af tidligere gadebørn og oplev den fantastiske stemning til en bollywood filmforestilling. Fortsæt til Kolkata hvorfra du skal på cruise på Ganges floden og opleve Indien fra vandsiden.

Oplev Delhis highlights når du med guide cykler rundt og ser den del af byen, der ellers er skjult for turister. Få indblik i det at leve som gadebarn på sightseeing ledsaget af et tidligere gadebarn og få et grin til en bollywood forestilling. Herefter fortsætter turen til Kolkata, hvorfra du skal ud på 8 dages eventyr cruise på floden Ganges. Kun få rejsende oplever Indien på denne måde, hvor du cruiser mellem farverige landsbyer, udforsker fantastiske templer, smukke haver og historiske områder.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her


Sæson
Turen gennemføres ikke fra oktober - februar

Bazar i Delhi, Indien

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Turen starter med fly til Delhi oftest med 1 - 2 mellemlandinger.

Dag 2: Ankomst Delhi
Velkommen til Indien. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i Delhi. Efter check in er der informationsmøde på vores servicekontor, som ligger tæt ved dit hotel.
Overnatning på hotel (M)

Dag 3: Bollywood Hindi film
Du kan slå et smut forbi vores servicekontor og få inspiration til formiddagens oplevelser. Om eftermiddagen er det tid til et bollywood show. Nyd filmen med popcorn. Selvom du ikke forstår et ord hindi, vil du helt sikkert blive fanget af historien og stemningen i filmen.
Overnatning på hotel (M)

Dag 4: Byrundtur med guide der tidligere har levet som gadebarn
Idag skal du på gåtur i Delhis gader og opleve de store kontraster byen rummer. Turen starter kl 10.00, så du skal fra dit hotel ca 9.30 - du får nærmere information ved booking. Gåturen tager ca 2 timer og du kommer igennem de hyggelige gader i Paharganj bydelen og området omkring stationen. Din guide tager dig med ad små gyder, hvor dine sanser bliver mættet af lyde, lugte og farver. Turen ender ved Main Bazar. Resten af dagen er på egen hånd.
Overnatning på hotel (M)

Dag 5: Cykeltur i Delhi og fly til Kolkata
Dagen starter tidligt fra dit hotel (ca.kl. 06.00), hvor du bliver hentet og kørt til startstedet for cykelturen. Du sadler op og cykler ud sammen med din guide. Den 3 timer lange tur tager dig gennem den gamle del af Delhi. Der er tid til en te pause undervejs og lidt lokalt morgenmad. Efter turen er slut bliver du kørt tilbage til dit hotel og skal checke ud og tage i lufthavnen (få hotellet til at hjælpe dig med at arrangere en taxa herud)
Ved ankomst til Kolkata hentes du i lufthavnen og bliver kørt ind til dit hotel. Om aftenen er der velkomstmøde for de der skal med på den kommende uges rivercruise.
Overnatning på hotel (M)

Dag 6: Med tog til Farakka
Hop ombord på toget og nyd den 6 timer lange tur til Farakka, hvor du stiger ombord på båden. Efter du er indlogeret serveres der middag ombord.
Overnatning på båden (M,A)

Dag 7: Med bil til Gaur og Jangipur
Idag er en heldagstur til området omkring Gaur, som engang var en af Indiens største byer, først underlagt hindustyre i det 12. århundrede og senere blev en muslimsk hovedstad fra det 14.-16. århundrede. Her er fyldt med moskeer, paladser og spændende områder at udforske med dit kamera. Dagen slutter i Jangipur, hvor du stiger ombord på båden igen.
Overnatning på båden (M,F,A)

Dag 8: Sejlads ad floden og besøg Baranagar samt Murshidabad
Dagen starter ombord på båden, hvor du sejler til den søvnige lille by Baranagar. Du kan her udforske de smukke terracotta templer og nyde den lokale stemning i området. Båden sejler videre ad floden til Murshidabad, hvor du kan se Nashipara Palace og Katgola Palace - begge bygget af rige købmænd.
Overnatning på båden (M,F,A)

Dag 9: Cykeltur med rickshaw og besøg på kamppladsen ved Plassey
Dagen starter med en rickshaw cykeltur til Khushbagh en fredfyldt have der ligger omkring Siraj-ud-Daulah og hans families gravsteder. Siraj-ud-Daulah var en af de sidste hærførere i området. Du sejler videre med båden ned til en ankerplads tæt på Plassey. Her foregik slaget ved Plassey, der var starten på det britiske imperium. Tilbage på båden kan du fordøje dagens historiske indtryk og nyde en dejlig middag.
Overnatning på båden (M,F,A)

Dag 10: Besøg kobberbyen Matiari og et Hare Krishna tempel ved Mayapur
Du besøger idag den charmerende landsby Matiari, hvor du kan se den traditionelle fremstilling af forskellige kobber ting. Du sejler videre af floden mod Mayapur, hvor du kan besøge det kendte ISKCON temple, der årligt har over 1 million besøgende. Gå også på opdagelse blandt de mindre templer i området.
Overnatning på båden (M,F,A)

Dag 11: Besøg i Kalna med terracotta templer og Chinsurah
Idag skal du udforske byen Kalna. Tag en cykel rickshaw og se nogle af områdets mest attraktive terracotta templer og et Shiva tempel. Båden fortsætter mod Chinsurah, hvor du skal besøge den historiske hollandske kirkegård. Bagefter går turen i rickshaw til den fantastiske Imambare moske.
Overnatning på båden (M,F,A)

Dag 12: Besøg Chandannagar og Barrackpore
I dag sejler båden til den tidligere franske koloni Chandannagar, hvor du kan udforske smukke kirker og bygninger. Båden sejler videre til Barrackpore, som du kan udforske til fods. Byen var tidligere centrum for den britiske hær og administration og har dannet rammer om en del oprør mod det britiske herredømme i det 19. århundrede.
Nyd en middag ombord og sug de sidste oplevelser til dig på din sidste aften ombord.
Overnatning på båd (M,F,A)

Dag 13: Afmønstring og transport til lufthavnen
Båden cruiser under Howrah broen og lægger til centralt i Kolkata, hvor du afmønstrer og kan fortsætte din videre rejse eller få arrangeret en transfer til lufthavnen.

Dag 14: Ankomst Danmark
Du lander i dag tilbage i Danmark efter en rejse fyldt med indtryk og spændende oplevelser.

Overnatning:
3 nætter i Delhi på turistklassehotel
1 nat i Kolkata på turistklassehotel
7 nætter i riverboat på Ganges

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Husk at søge visum til Indien, det kan for danske statsborgere nu gøres online.

Da du rejser i Indien er det en god ide, at du klæder dig så dine knæ og skuldrer er dækket. Husk tørklæde eller sjal til besøg i templer.

Afrejsedatoer

Forhør dig hos din rejsekonsulent

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Der er max 24 deltagere på Ganges rivercruise

Prisen er inklusiv

  • Flybillet fra Danmark med udrejse til Delhi samt retur fra Kolkata.
  • Ankomsttransfer Delhi
  • 3 nætter på hotel i Delhi inkl. morgenmad
  • Udflugter iht. program
  • Fly Delhi - Kolkata
  • Rivercruise iht. program

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring
  • Udgift til visum
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Indien: 27-11-2018 18:00:00 : 11812
Aarhus
27. november 2018 kl. 18:00

Indien

Se mere her

Servicecenter

Indien, Delhi Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Delhi, Indien

Servicecenter

Sydindien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Sydindien
Til top
Find os på: