Søg
Søg
Elefanter i Thekkady
Fiskerbåder i Indien
Husbåde i Indien
Elefanter i Indien

Trekking og husbådtur

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.855,-

Varighed: 7 dage

På denne tur får du en kæmpe naturoplevelse med både hele og halvdags trek samt du slutter af med afslapning på en husbåd, hvor du kan slå benene op og nyde de smukke flodkanaler.

Velkommen til det, Inderne selv kalder for Guds eget land – Kerala! Her kan du opleve et område fyldt med bjerge og smukke flodkanaler, som også vil komme til at være udgangspunktet for denne tur.

Sæson

Året rundt. Vær opmærksom på at der kan komme kraftig monsunregn i juni-august.


Detaljeret beskrivelse

1.dag: Ankomst til Kochi og transfer til Munnar
Du vil blive mødt af en lokal repræsentant, når du ankommer til Kochi, som sørger for, at du ankommer trygt til den permanente camp, hvor du skal overnatte de næste dage. Campen ligger i smukke landlige omgivelser i Chinnakanal, 26 km. væk fra byen Munnar.
Munnar ligger 1600 meter over havoverfladen og er et af de mest populære bjergområder i Indien samt bestående af 3 bjergkæder – Mudrapuzha, Nallathanniand og Kundala. Lige meget hvor du kigger hen, ser du smukke te plantager, små snoede gader, gamle charmerende byer og flotte vandfald. Ydermere består området også af den populære nationalpark Eravikulam som med sine omgivelser og udsigtsposter kan måle sig med ethvert andet bjergområde i verden.

2.dag: Munnar – dagstrek
Efter morgenmaden kører du til byen Munnar, hvor en jeep står og venter på at bringe dig til startpunktet for dagens trekkingtur. Trekkingturen starter i en dal, som ligger 1500 meter over havoverfladen og du vil i løbet af gåturen komme op i en højdemeter, der ligger over 2600 meter.
På vejen kommer du til at opleve regnskov og store græssletter samtidig med, at du vandrer igennem dale, der til tider kan være fyldte med de smukkeste rhododendron buske. Trekkingturen vil ende tilbage i campen, hvor du skal igen overnatte. (M)

3.dag: Munnar – Thekkady – halvdagstrek
I dag er det tid til mere trekking og du vil efter morgenmaden blive kørt fra Munnar til Thekkady og videre til Gavi, som ligger i det populære Periyar tiger reservat. Gavi er et område, hvor bæredygtig turisme er prioriteret højt og hvor de gør meget for at tage vare på alle de dyr, heriblandt elefanter og tigre, som lever i reservatet.
Mens du opholder dig i parken, kommer du til at bo på et hyggeligt lille guesthouse. Efter eftermiddages te kommer du ud på den første jeepsafari i området, hvor du allerede kan være heldig og spotte alverdens dyr. (M)

4.dag: Thekkady – dagstrek
Efter morgenmaden fortsætter dagen med en trekkingtur i skoven. På denne tur får du de bedste muligheder for at spotte den meget sjældne løvehalet makak-abe samt et væld af forskellige sommerfugle og fugle. Der er også en chance, for at se store flokke af elefanter, mens du finder vej igennem det frodige skovområde. Efter trekket bliver du transporteret tilbage til Gavi, hvor du igen overnatter på det lille guesthouse. (M)

5.dag: Thekkady – Alleppey – Kajaktur
Når du har spist morgenmad, vil turen fortsætte til Alleppey, hvor du som det første checker ind på dit hotel.
Derefter kommer du på en kajaktur i Pallathuruthy, hvor guiderne står klar med vejledning om sikkerhed og procedure for, hvordan turen kommer til at foregå. Du vil komme til, at sejle i kajak i både små og store kanaler og på turen vil du både møde mange husbåde og lokale, som kommer helt tæt på og hilser fra deres egne både eller kanoer. (M)

6.dag: Alleppey – houseboat
Efter morgenmaden er det tid til at checke ud fra hotellet og flytte ind på husbåden. Når du først er på husbåden, er det tid til at slå benene op og slappe af og bare nyde de smukke flodkanaler som husbåden sejler på. I løbet af dagen vil du få serveret frokost og senere kaffe og te. Fra husbåden vil du komme til at opleve små landsbyer og dagligdagslivet for de mange mennesker, som bor langs vandet. Der vil også være mulighed for at spotte fugle og andet dyreliv, mens du bor på husbåden.
Ved solnedgang ligges båden for anker og du vil få serveret aftensmad på båden, hvor du kan nyde den i fred og ro, kun med forstyrrelser fra fiskene i vandet og de blinkende stjerner over dig. Resten af aftenen nyder du på husbåden inden du går til køjs. (M,F,A)

7.dag: Alleppey – Kochi
Husbåden starter med at sejle tidligt om morgenen og efter morgenmaden er blevet serveret er det tid til at checke ud, sige farvel til en fantastisk oplevelse på Kerala’s kanaler og køre tilbage til Kochi. (M)

Bemærk: Venligst sørg for at oplyse, hvor du ønsker at blive afhentet i Kochi ved turens start.


Overnatning:
2 nætter i camp ved Munnar
2 nætter på guesthouse i Gavi
1 nat i Alleppey
1 nat på husbåd

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Denne tur er fint velegnet for større børn (f.eks. fra 7 år)

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.855,-


Prisbemærkning

Hvis du booker pakken på budgetløsning bor du på en standard husbåd. Booker du en standardløsning bor du på en premium husbåd.


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Vores ture i Indien foregår i små grupper. Normalt er der mellem 2-8 personer på turene. Det er ikke en gruppetur i en stor bus og forvent derfor at I muligvis kun er 2 rejsende på en tur. Ved at rejse få sammen kommer du tættere på det lokale liv, får øget fleksibilitet og det giver dig en oplevelse langt ud over det sædvanlige.
Hvis du ønsker en privat tur kan dette arranges mod mindre ekstra betaling - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

  • Seks overnatninger på budgethoteller
  • Transport i bil med aircon. og chauffør, der taler sparsomt engelsk
  • Forplejning som beskrevet
  • Engelsktalende guide på kajakturen

Prisen er eksklusiv

  • Flybilletter
  • Forplejning udover det beskrevne
  • Drikkepenge
  • Entrébilletter
  • Rejseforsikringe
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Gratis rejseforedrag

Indien: 19-02-2019 18:00:00 : 12037
Aarhus
19. februar 2019 kl. 18:00

Indien

Webinar: Trek til toppen af Stok Kangri med dansk rejseleder: 06-03-2019 17:30:00 : 12471
Webinar
6. marts 2019 kl. 17:30

Webinar: Trek til toppen af Stok Kangri med dansk rejseleder

Se mere her

Servicecenter

Indien, Delhi Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Delhi, Indien

Servicecenter

Sydindien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Sydindien
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: