Søg
Søg
Solnedgang over Ganges ved Varanasi

Varanasi

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 1.470,-

Varighed: 5 dage

Tag med nattog fra Delhi på denne anderledes og spændende tur til den hellige by Varansi, hvor du bl.a. kan opleve en aftengudstjeneste i et af Indiens utallige templer.

På denne tur kommer du til at opleve smukke templer og gamle bygningsværker. Sightseeingturen foregår i båd på Ganges floden, hvorfra du kan se nutidens levemåde på flodbreden. I løbet af sejlturen stoppes der ved de forskellige seværdigheder som du skal se, og du får samtidig muligheden for at strække benene. Det er en anderledes og spændende sightseing tur, som giver dig indsigt i Indiens historie samt hinduismen og buddhismen.

Sæson

Turen gennemføres året rundt, men de lidt koldere måneder fra oktober til april er den bedste sæson for denne tur.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Delhi/Agra - Varanasi (med tog)
Om eftermiddagen eller aftenen er der afgang med toget til Varanasi. Du overnatter på toget, hvor der er mulighed for at købe vand, te, kaffe, mad og snacks.

2. dag: Varanasi - sightseeing
Om morgenen ankommer du til Varanasi togstation, hvor vores chauffør vil tage imod dig og køre dig til dit hotel. Om eftermiddagen besøger du templerne Bharat Mata, Sankat Mochan, Durga og Tulsi Manas. Efter deltagelse i en aftengudstjeneste ved floden Ganges og besøg i Kashi Vishwanath templet, køres du tilbage til dit hotel.

3. dag: Varanasi - Sarnath sightseeing
Tidligt om morgenen efter morgenmad, skal du på en sejltur, hvor du bl.a. sejler forbi "the ghats" på vej mod Sarnath templet. Templet ligger ca.15 km fra indernes hellige by, Varanasi, hvor Buddha holdt sin første højtidelighed. Det berømte mantra 'Buddham Sharanam Gachhami' blev grundlagt her i byen, og ved Sarnath er der desuden mange forhistoriske ruiner, som stammer fra nogle af de adskillige buddhistiske bygninger, som blev opført her mellem det tredje og det elvte århundrede. Sarnaths Ashoka-søjlen er det nationale symbol på Indien.

Efter Sarnath sightseeing skal du besøge Ramnagar Fort. Fortet, som er opført af Maharaja Balwant Singh, ligger 14 km fra Varanasi på modsatte side af Ganges floden. Når du kommer tilbage til Varanasi, er aftenen til fri afbenyttelse.

4. dag: Varanasi - Delhi (med tog)
Du tjekker ud fra dit hotel inden kl. 12.00 og har dagen på egen hånd. Sidst på eftermiddagen bliver du hentet på dit hotel ca. halvanden time før togafgang og kørt til togstationen. Du overnatter på toget og fortsætter din rejse på egen hånd herefter.

Overnatning:
2 overnatninger i tog på sleeper class med aircon (den første og sidste nat)
2 overnatninger på enten guesthouse, turistklassehotel eller deluxe hotel

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Børn under 6 år er gratis, hvis barnet deler seng med forældrene.

Bemærk, at det kun er på byrundturen, at du kører i en bil med chauffør. De andre seværdigheder skal du besøge på egen hånd.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 1.470,-


Prisbemærkning

Børn over 6 år betaler voksen pris.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Vores ture i Indien foregår i små grupper. Normalt er der mellem 2-8 personer på turene. Det er ikke en gruppetur i en stor bus og forvent derfor at I muligvis kun er 2 rejsende på en tur. Ved at rejse få sammen kommer du tættere på det lokale liv, får øget fleksibilitet og det giver dig en oplevelse langt ud over det sædvanlige.
Hvis du ønsker en privat tur kan dette arranges mod mindre ekstra betaling - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • To overnatninger på guesthouse
  • To overnatninger i tog på sleeper class med aircon
  • Togbilletter Delhi til Varanasi tur/retur
  • Sightseeing i Varanasi med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

  • Flybilletter
  • Alle entrébilletter, der betales lokalt
  • Forplejning
  • Drikkepenge
  • Rejseforsikringer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Gratis rejseforedrag

Indien: 19-02-2019 18:00:00 : 12037
Aarhus
19. februar 2019 kl. 18:00

Indien

Webinar: Trek til toppen af Stok Kangri med dansk rejseleder: 06-03-2019 17:30:00 : 12471
Webinar
6. marts 2019 kl. 17:30

Webinar: Trek til toppen af Stok Kangri med dansk rejseleder

Se mere her

Servicecenter

Indien, Delhi Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Delhi, Indien

Servicecenter

Sydindien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Sydindien
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: