Går du også og drømmer om at opleve Bali, men vil du gerne styre uden om store menneskemængder, så er der faktisk også råd for det! En times sejlads fra Bali ud for Lombok ligger nemlig de isolerede, smukke Gili Islands, der giver associationer til det, der var Robinson Crusoes hjem for en periode. Det er tre små øer, der ligger som hvide og turkise perler på snor midt i det dybblå ocean i det indonesiske øhav.

Øerne vil med garanti gå lige i dit rejseglade hjerte med sin afslappede puls, svajende kokospalmer, guddommelige strande og tropiske stemning.
Favoritbeskæftigelsen på Gili-øerne er især dykkerture og snorkling i det klare vand, der findes i alle nuancer mellem blå og grøn. De er nemlig omgivet af koralrev, hvor det vrimler med kulørte fisk og havskildpadder

Gili Islands består af disse tre øer:Gili Air ligger tættest på Lombok og er også den ø med flest beboere. Det er den mest autentiske af øerne, og her kan du overnatte i pælehytter. Prøv også at dykke ved det japanske skibsvrag fra Anden Verdenskrig.

Gili Trawangan, bedre kendt som Gili T, er den største af Gili-øerne og også den mest turistede. Det er et hotspot for især backpackere og festglade mennesker, der tiltrækkes af de mange barer. Her finder du flest faciliteter for rejsende og stribevis af dykkercentre, strandrestauranter og barer.

Gili Meno er den mindste af øerne og derfor er der også færrest turister her. Der er mindre larm, men også færre overnatningsmuligheder. Samtidig er der nogle fænomenale, hvide sandstrande på vestkysten. Her er ingen biler, så al transport foregår til fods, på cykel, i båd eller med små hestevogne. Dog udklækkes der her malariamyg mellem oktober og april, så undgå at besøge øen i denne periode.

Der findes mange små øer, som der ikke er nogle offentlige både til, men hvor du kan hyre en privat taxabåd fra havnen i Lembar, Bali.

Azurblåt hav og kridhvide strand findes overalt på Gili-øerne
Indoenesien - Gili TrawanganIndoenesien - Gili TrawanganIndonesien - Gili T

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top