Søg
Søg

Java Overland

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 6.295,-

Varighed: 5 dage

Denne tur byder på smukke templer, heriblandt det interessante Borobudur tempel, en tur til Mt. Bromo vulkanen på hesteryg og smuk natur.

Øen er den tættest befolkede af alle de tusinde øer i det indonesiske ø-rige. Over halvdelen af Indonesiens befolkning på ca. 220 millioner bor her. Dog finder du stadig områder på denne ø som er næsten ubeboet. Vulkankæderne går fra vest til øst og der er mange af dem der er i evigt udbrud. Et af de smukkeste vulkan områder er Bromo-vulkanen, som ligger i et kæmpe vulkankrater og opleves bedst ved solopgang, hvor folk står indhyllet i tæpper, huer og handsker. Når solen spreder sine første stråler dukker det mest vidunderlige og ubeskrivelige landskab op for øjnene af dig. I horisonten vil den store Merapi vulkan hver halve time udspy en askesky som ses tydeligt på den klare himmel. I jeep fortsætter du ned i krateret, hvor du skifter transportmiddel til hesteryg, som vil tage dig hen til foden af Bromo-vulkanen. En naturoplevelse af de store.

Java byder også på nogle af verdens største monumenter. På den centrale del af Java, ved byen Yogyakarta, kan du opleve verdens største buddhistiske monument – Borobudur – som blev bygget i perioden år 778 – 856. Det var ca. 300 år før Angkor Wat (Cambodia) og 200 år før Notra Dame (Paris – Frankrig). Den nærliggende vulkan Merapi dækkede Borobudur med aske og skjulte dette imponerende monument i størstedelen af et årtusinde. Det blev opdaget tilbage omkring år 1814, men det var først omkring år 1900 at det blev restaureret. Siden viste det sig at det indre tryk og efterfølgende to jordskælv var ødelæggende faktorer og der skulle større midler i brug for at redde det. I 1973 blev det en del af UNESCOs bevaringsprojekter og blev først åbnet op i 1983. Hvor Borobudur ligger vest for Yogyakarta ligger der øst for byen endnu et stort tempelområde, som blev bygget i forlængelse af Borobudur komplekset. Det er det hinduistiske monument Prambanan. Det stammer tilbage fra perioden efter 856. Efter en færdiggørelse blev det forladt og det forfaldt stille og roligt. Omkring starten af 1900-tallet startede restaureringen og det stod færdigt (så godt som det nu kunne) i 1953.

På den østlige del af Java finder man endnu et underfundigt område. Det er Baluran Nationalpark, som er det eneste savanneområde i Indonesien. Som det kendes fra Afrika, så kan acasietræets karakteristiske tornegrene ses her. Der er et rigt dyreliv og ikke mindst også fugle liv i dette område. Tæt ved ligger den flotte Ijen-vulkan, hvor der udvindes svovl (der er kun to vulkaner i Indonesien hvor dette kan ses), og det er muligt at komme helt tæt på kraterkanten og se det med egne øjne. For foden af vulkanen ligger de store arabica kaffeplantager. På den sydøstlige spids af Java ligger den lille by Sukamade, hvor de store havskildpadder svømmer ind for at grave deres æg ned i sandet og hvor de nyudklækkede skildpadder får en god begyndelse på livet.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Bali - Yogyakarta
Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen. Ved ankomst til Yogyakarta, står din guide og venter på dig. Turen går direkte til Prambanan Templet, som er et smukt hinduistisk tempelkompleks. Herefter går turen af de små smukke veje gennem de mindre landsbyer mod øst. Nyd en eftermiddagskaffe eller en kold øl på det smukke Aman Jiwo resort, som har en fantastisk udsigt til Borobudur templet. Efterfølgende vil du checke ind på dit hotel Manohara, hvor du skal overnatte. Det ligger på tempelgrunden af borobudur. Du spiser aftensmad på hotellet. (A)

2. dag: Yogyakarta - Borobudur templet
Du skal tidligt op i dag, da du skal opleve solopgang på toppen af Borobudur. Det er verdens største buddhistiske monument, hvor du vil have masser af tid til at udforske den interessante historie som knytter sig dertil. Efterfølgende tager du tilbage og spiser morgenmad inden to mindre templer besøges – Mendut og Pawon – som har en tilhørende historie. Der bliver tid til at udforske Yogyakarta på en bytur, hvor du bl.a. besøger Sultanens palads, Taman Sari og fuglemarkedet. Efter frokost vil der blive tid til på tæt hold at få et indtryk af deres berømte Batik og sølvarbejde. Sent på eftermiddagen checker du ind på dit hotel. (M,F)

3. dag: Yogyakarta - Sukuh templet - Solo
Efter en tidlig morgenmad går turen mod øst. I dag bevæger du dig op i bjergene for at se Indonesiens eneste erotiske templer Sukuh og det nærliggende Cetho. For at komme derop køres der gennem de smukke the-plantager. Oppe i bjergene vil du også få en god frokost. Efterfølgende køres der mod Solo (Surakarta), hvor du skal være natten over. Solo var tidligere Centraljavas hovedstad. (M,F)

4. dag: Solo - Mt. Bromo
Efter morgenmaden skal du på en interessant bytur, hvor du bl.a. besøger Mangkunegaran paladset og det meget kendte og populære Triwindhu Antik Marked. Så går turen længere mod øst. Det er en god lang tur, hvor du passerer det varierende landskab af Centraljava. Tidligt på aftenen ankommer du til Lawa View Lodge (Ngdasari), hvor du skal sove i nat. (M,F,A)

5. dag: Mt. Bromo - Surabaya - Bali
Der vil ikke blive tid til meget søvn, da du allerede skal op ved 3-tiden om natten. I jeeps vil du i mørke køre ned gennem det store vulkanske kraterlandskab, for at komme over til udsigtspunktet ved Mt. Penjanankan. Husk varmt tøj, da det altid er koldt her. Du vil herfra få en unik naturoplevelse, hvor solen lader sine første stråler oplyse dette enorme plateau med vulkaner og kratere.
Efter solopgangen kører du videre ned på højsletten, hvor du enten på hesteryg eller gå-ben vandrer op til trapperne der fører op til toppen at Mt. Bromos kraterkant. Her vil du også få en smuk udsigt. Efterfølgende køres der retur til lodgen, hvor der er morgenmad og herefter starter turen mod Surabaya, hvor du hen på eftermiddagen flyver mod Denpasar på Bali. Ved ankomst bliver du kørt til dit hotel. (M)

Overnatning:
4 overnatninger på hotel.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 6.295,-


Prisbemærkning

Pris ved min. 2 personer.

Prisen er inklusiv: Entré, privat transport, engelsktalende lokalguide, 4 overnatninger på hotel, måltider ifølge program, transfer fra lufthavn - hotel på Bali, Oneway flybillet Denpasar-Yogyakarta & Surabaya-Denpasar.

BEMÆRK: Luftfartsselskabet der benyttes på denne strækning er at finde på EU’s blacklist over flyselskaber, der har forbud mod at operere/flyve inden for EU.

Læs mere om EUs sikkerhedsprocedure for flyselskaber her.

Prisen er eksklusiv: Skatter og afgifter ca.(10-15 USD), drikkepenge og drikkevarer.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Indonesien og Bali: 27-02-2019 18:00:00 : 12040
Aarhus
27. februar 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Bali og Gili: 04-03-2019 18:00:00 : 12893
Aalborg
4. marts 2019 kl. 18:00

Bali og Gili

Indonesien og Bali: 18-03-2019 18:00:00 : 12050
Aarhus
18. marts 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Se mere her

Servicecenter

Indonesien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Indonesien
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: