Søg
Søg
Komodo

Komodo/Rinca Ekspeditionen

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.995,-

Varighed: 3 dage

Mødet med de verdensberømte Komodo-varaner er højdepunktet på denne tur. Men også livet ombord på båden, øens skønne natur og det vilde dyreliv er med til at gøre turen mindeværdig.

I en lille ø-gruppe i den østlige del af Indonesien findes denne sidste store fortidsøgle, som er så fascinerende. Fra Bali flyver du til Flores og derfra med båd til smukke Rinca Island og ø-gruppen Komodo. Nyd den flotte sejltur og de spændende vandreture på disse øer, hvor du kan opleve de imponerende varaner og andet spændende dyre- og fugleliv. Desuden oplever du også skønheden ved ”Pink Beach,” hvor du har mulighed for at snorkle og se de farvestrålende fisk og koraller under havets overflade.

Sæson

Turen kan genneføres hele året. På Komodo Island er der varmt med høj luftfugtighed hele året rundt. I regntiden fra januar til marts er vejret skiftende, så det kan blive nødvendigt at overnatte på Rinca Island fremfor på båden på dag 1.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Bali - Rinca Island
Du bliver hentet på dit hotel om morgenen og kørt til lufthavnen i Denpasar, hvorfra du flyver fra Bali til Labuhan Bajo på Vest Flores (flyvetid 1 time og 20 min.) Her bliver du mødt af den lokale repræsentant og kørt direkte til den lille havn, hvor du stiger ombord på båden, som i løbet af ca. to timer vil tage dig til Rinca Island. Slap af og nyd frokosten, der bliver serveret ombord.
Hen på eftermiddagen ankommer du til Rinca og oplever den smukke natur, der omkranser denne fantastiske ø. Der er mulighed for at tage på enten 1 eller 2 timers vandretur på ”Jurassic Park-øen." Er du heldig, vil du allerede den første dag opleve de fantastiske øgler.
Du stiger igen ombord på båden, som sejler til en lille bugt, hvor der kastes anker. Det er blevet tiden, hvor solen går ned over Komodo Nationalpark. Middagen tilberedes og spises ombord, og hen på aftenen bliver der lagt madrasser op på dækket, så du kan sove under åben himmel. En smuk og mindeværdig naturoplevelse. (F,A)

2. dag: Rinca Island - Komodo Island - Pink Beach - Labuhan Bajo
Tidligt om morgenen startes motoren, og der sejles mod Komodo Island. Hvis vejret er godt, kan du samtidig nyde en smuk solopgang. Der serveres morgenmad ombord på båden, inden ankomsten til Komodo, hvor der venter dig en fantastisk oplevelse.
Du skal først vandre igennem et tørt landskab for at komme til at se de store og meget imponerende varaner. På vandreturen oplever du også øens vegetation, dyrelivet samt forskellige slags tropiske fugle og orkideer. Til tider kan du være heldig at se vilde heste, vilde bøfler, dådyr og vildsvin. Lad blikket flyve, da du nogle gange finder de unge komodovaraner i træerne. De lokale rangers vil guide dig sikkert igennem dette område. Bemærk, at der ikke er Komodovaran garanti, da de er vilde og fritlevende dyr, men der er cirka 90 % chance for at se dem.
Efter vandreturen fortsætter du med båden til Pantai Merah (Pink Beach) for at svømme og slappe af ved den smukke strand. Her er også mulighed for at snorkle og opleve det forunderlige liv under havoverfladen. Frokosten serveres ombord (frokostboks). Efter retursejladsen til den lille havn i Labuhan Bajo bliver du kørt til dit gæstehus, hvor du spiser middag og overnatter. Her har du eget værelse og privat toilet/bad. (M,F,A)

3. dag: Labuhan Bajo - Denpasar
Efter morgenmaden på hotellet får du mulighed for at tage ud og opleve det lokale marked i udkanten af byen. Et interessant besøg, som giver mange sanseindtryk. Ikke så langt derfra findes en interessant grotte, hvor der også gøres stop. Her kan du opleve smukke stalaktitter og stalagmitter. (Drypsten)
Senere på dagen går turen mod lufthavnen for at flyve retur til Bali. Ved ankomst til Denpasar bliver du hentet og kørt tilbage til dit hotel. (M,F)

Overnatning:
1 nat på båden - på madrasser under åben himmel på øverste dæk. Fælles toilet/bad. Bemærk, at forholdene er meget simple. OBS! I regntiden fra januar til marts er vejret skiftende, så det kan blive nødvendigt at overnatte på Rinca Island i stedet for på båden.

1 nat på gæstehus i Labuhan Bajo. Værelserne har eget toilet og bad.


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vi gør opmærksom på at de flyselskaber der bruges på denne tur ikke efterlever EU standard og ikke er godkendt til at flyve indenfor EU.
Læs mere om EUs sikkerhedsprocedure for flyselskaber her.

Der er ingen børnerabat på turen. Turen anbefales ikke til børn under 6 år.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.995,-


PrisbemærkningFraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Transport fra og til dit hotel i Nusa Dua/Sanur/Kuta på Bali
 • Flybillet Bali-Flores tur/retur
 • Transport på land
 • Alle udflugter
 • Helpension
 • Hotelovernatninger
 • Entreer
 • Engelsktalende lokalguide

Prisen er eksklusiv

 • Drikkevarer
 • Lufthavnsskat
 • Drikkepenge.
 • Snorkling tilladelse ved Komodo Islands (Denne tilladelse købes lokalt)
 • Kamera tilladelse ved Komodo Islands (Denne tilladelse købes lokalt)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 4.995,-
Komodovaran, Komodo, Indonesien

Komodo for backpackeren

Er du backpacker med god tid og mod på eventyr? Så er denne 5 dages sejltur fra Lombok til Komodo og retur lige noget for dig!

Varighed: 5 dage

Gratis rejseforedrag

Indonesien og Bali: 31-01-2019 18:00:00 : 12197
Herning
31. januar 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Indonesien og Bali: 04-02-2019 18:00:00 : 12039
Aarhus
4. februar 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Indonesien og Bali: 05-02-2019 18:00:00 : 12172
København
5. februar 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Se mere her

Servicecenter

Indonesien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Indonesien
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: