Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 22.095,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev Bali, Nusa Penida og Nusa Lembongan på en alternativ måde. At cykle på mountainbike giver et spændende og anderledes perspektiv, og er en god måde at opleve øernes forunderlige kultur og afvekslende natur på. På cykelrejsen kan du bl.a. opleve det centrale Bali og Kintamani-krateret med en imponerende udsigt fra Batur-vulkanen og den store kratersø, rismarker, krydderiplantager og lokale landsbyer. Undervejs kommer du på et nattrek til toppen af vulkanen Batur ved solopgang. Glæd dig til en magisk udsigt udover Bali. Derfra går cykeleventyret til den uspolerede ø, Nusa Penida, og den sidste dag på cyklen foregår på Nusa Lembongan. Efter et sjov snorklingoplevelse ved Manta Point, venter en afslapningsdag på øen. På Nusa Lembongan deltager du i et 2 dages surf intro-kursus, hvor du lærer lidt om teknikkerne på surfbrættet, og prøver kræfter med øens bølger. Rejsen afsluttes i surf- og backpacker byen Canggu. Her kan du finde skønne forhold til surfing, shopping og lokale yoga-steder.

Få information og fakta om Indonesien her Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indonesien her

Bedste rejseperiode

Denne aktivitet gennemføres hele året. Der gøres dog opmærksom på regnsæsonen, som er fra oktober til april.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Bali, Indonesien.
2. dag: Ankomst Sanur
Ved ankomst til Bali skal du kigge efter din chauffør som står med et skilt med dit navn på. Du kører direkte til hotellet i Sanur, en køretur på ca. 45 min.
3 dag: Sanur
Dagen efter ankomst vil der være et lille introduktionsmøde på Jysk Rejsebureaus servicekontor, hvor du vil få praktiske informationer omkring din tur, samt blive præsenteret for de forskellige oplevelser og aktiviteter på Bali. Sanur er et af de mere stille og rolige turistområder på Bali. Byen har en hyggelig strandpromenade, hvor du tidligt om morgenen kan opleve solopgangen over Bali. Der er mange forskellige restauranter samt gode steder at shoppe, og flere massagesteder. Det er også muligt at leje en cykel og bevæge sig rundt i byen. Der findes ligeledes mange dagsture og udflugter i området. (M)
4. dag: Sanur - Mount Batu Karu - Batukaru Temple - Canggu (ca. 30-45 km. Mountainbiking)
Du kører fra Sanur ca. 07:30, og herfra går turen mod Mount Batu Karu i 2576 meters højde. Det er Balis næsthøjeste bjerg. Undervejs besøger du templet Batu Karu ved foden af vulkanen, og her er det pålagt at du tager traditionelt tøj på for at komme ind i templet. Tøjet kan lånes ved indgangen. Efter et kulturelt besøg afhenter du din mountainbike og cykler til rismarkederne ved Jatiluwith, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Undervejs ses de smukke rismarker og flere lokale landsbyer, mens du bevæger dig på mountainbike ad små veje og stier til kysten. Ruten bliver sjældent besøgt af turister, og der ses nogle smukke landskaber på turen. Dagens strækning er på ca. 30 km, men for dem der vil lidt mere, så kan den blive 45-50 km ved tage en alternativ rute. Efter ankomst til Canggu overnatter du på et lokalt hotel, der ligger ved stranden. Du kan på egen hånd besøge Tanah Lot vandtemplet sidst på eftermiddagen. Resten af dagen til fri disposition. (M,F)
5. dag: Canggu & Mountainbike rundt om krateret på vulkanen Batur (ca. 28 km.)
Efter morgenmad bliver du sammen med cyklerne kørt til Kintamani krateret, hvor Batur vulkanen rejser sig op i midten (1.717m). Herfra cykler du kraterkanten rundt, og på turen ses smukke udsigter til hav og bjergtoppe. Det er mindre off-road cykelstier, der kan være lidt udfordrende. Undervejs kører du ned i krateret og hen til synet af en tidligere lavaflod, der stammer fra det sidste store udbrud. Efter frokost er der mulighed for at hoppe i de lokale varme kilder. Indgangen til det er ikke inkluderet. DU kan også vælge blot at slappe af med udsigt til vulkanen og Batur-søen. Sidst på eftermiddagen kommer du tilbage til hotellet, som er beliggende med udsigt til Batur vulkanen. Resten af dagen er til fri disposition. (M,F)
6. dag: Trek til toppen af Batur vulkanen & mountainbike til Ubud (ca. 35 km.)
Denne dag starter meget tidligt, idet du hentes allerede ca. 03:00 om natten. Herfra går turen mod toppen af en af Balis aktive vulkaner. Vulkanen måler 1.717 meter, og der venter dig en imponerende vandretur og et fantastiske landskab. I den kølige morgenstund, før solen står op, vil du ad små naturlige lava-stier med din lommelygte i hånden, finde vejen op til kraterkanten. Det tager ca. 1½-2 timer til toppen, og her kan du vente på at solen står op. Ved de første solstråler vil du have et ubeskriveligt syn over vulkanen og hele området. Guiden har medbragt en picnicagtig morgenmad i form af en sandwich, der spises undervejs eller på toppen af vulkanen. Efter trekket vil der være et lille hvil, inden du kører fra hotellet ned gennem en labyrint af små cykelstier mod Ubud. Det første stykke af vejen går gennem frugtplantager og lokale landsbyer. Efter frokost fortsætter du imod de grønne risterrasser i det centrale Bali. Du ankommer til Ubud omkring 15.30-16:00. Efter ankomst er der tid til at slappe af ved hotellets pool, eller tage på oplevelse i Ubud på egen hånd. (M,F)
7. dag: Ubud & Mountainbike fra Mount Abang til Tangkup (ca. 35 km.) - Sanur
Denne morgen kører du med følgebilen til 2 spændende steder uden for Ubud. Dit første stop er de smukke risterrasser, Tegalalang, og herfra går turen til Tirta Empul-templet. Dette tempelkompleks er et nationalt kulturarvssted og er bygget omkring 960 e.Kr. I dag er det et smukt levn fra et af de tidligere balinesiske kongedømmer. Herfra kører du til kraterkanten af Mt. Abang, der også er en del af kintamani-krateret. Denne dag er en lidt mere teknisk mountainbikedag, dog ikke noget de fleste ikke kan klare og der venter en sjov dag forude. Du kører gennem bambusskov, udtørrede flodområder, jungle og ikke mindst smukke risterrasser - denne dag indeholder det bedste Balis natur. Turen slutter af ved byen Tangkup i området Sideman. Herfra fortsætter du med følgebilen til dit hotel i Sanur. Resten af dagen er til fri disposition. (M,F)
8. dag: Sanur – Nusa Penida (Mountainbiking 40 km)
Denne morgen bliver du hentet ca. 07.00, og tager til havnen i Sanur, hvor du sejler ca. 45 minutter med motorbåd til Nusa Penida, der ligger ved den sydligvestlige del af Bali. Her venter et nyt mountainbike-adventure. Øen Nusa Penida er stadig forholdsvis uberørt sammenlignet med Bali. Vejene varierer i kvalitet, og flere steder er cykelruten ret bakket, og det kan gøre dagen lidt mere udfordrende end de tidligere strækninger på turen. Der cykles til stederne Broken Beach og Billabong, der begge er unikke naturfænomener. Der cykles videre til Crystal Bay, der er en af de smukkeste bugter i området, samt noget af det bedste snorkling, du kan finde på øen. Der er tid til at du kan nyde vandet og de farverige fisk under vandoverfladen. Herefter kører du retur til havnen, hvor der sejles 20 min til naboøen Nusa Lembongan. Du overnatter på øen Nusa Lembongan og resten af dagen er til fri disposition. (M,F)
9. dag: Snorkeltur til Manta Point og Mountainbike rundt om Nusa Lembongan (30 km)
Denne morgen sejler du ud til Manta Point, som er et berømt og godt sted at snorkle med djævlerokker. Området ligger i åbent hav, og der kan være høje bølger her afhængig af vejrforholdene den pågældende dag. Vi anbefaler, at du er en habil svømmer og ikke har noget imod snorkle i høje bølger. Efterfølgende er det tid til at opleve Nusa Lembongan, som er en mindre ø end Nusa Penida. Her findes et interessant ø-samfund, som blandt er kendt for sine mange tangmarker. Du cykler denne dag rundt om øen, hvor der gøres stop ved de smukke strande, og der mulighed for at tage en dukkert undervejs. Den smukke mangroveskov på øen besøges også denne dag. Resten af eftermiddagen er til fri disposition på dit hotel på Nusa Lembongan.
10. dag: Afslapning på Nusa Lembongan
Efter mange dage på mountainbike og flere fysiske krævende dage, er denne dag sat af til afslapning på stranden, eller du kan bruge tiden på at udforske undervandslivet på dykkerture, eller tage ud og snorkle. Dagen er til fri disposition. (M)
11. dag: Tag en taxi til din Surfcamp & opstart på surfundervisning
Efter tjek-ud og skal du selv tage en taxi til din Surfcamp på Nusa Lembongan. Undervisningen starter over middag. Glæd dig til et surfeventyr. Aftenen er til fri disposition. (M,F,A)
12-13. dag: Surfcamp + 2 dages introduktion til surfing på Nusa Lembongan
Disse dage står i surfingens tegn, og du vil have en chance for at lære lidt om teknikkerne fra bunden i samarbejde med de lokale surf guides. Surfingdelen kan forlænges imod et gebyr, såfremt du ønsker at bruge mere tid på at lære at surfe. Området ved surfcampen er flot og et ideelt sted at slappe af mellem surf-lektionerne. Der vil være planlagt flere surf-lektioner under dit ophold. Aftenerne er fri disposition. (M,F,A)
14. dag: Nusa Lembongan - Canggu
Denne morgen sejler du tilbage til Bali og kører fra Sanur til Canggu med en transporttid på et par timer. Canggu er en by i udvikling, og en af Balis bedste surf-byer. Der er flere gode shopping-muligheder, gode spisesteder og ikke mindst lokalt yoga-islæt, der er kommet til i de sidste par år. Efter ankomst er resten af dagen på egen hånd. (M)
15-16. dag: Udforsk Canggu
Disse dage er til fri disposition, og her kan du bruge tiden på at opleve Canggu med skønne backpacker-vibes og en stemningsfyldt atmosfære. Nyd stemningen, slap af på hotellet eller prøv kræfter med mere surfing fra strandene. Surfing kan bookes hjemme fra eller via dit hotel i byen efter ankomst. Dagene er på egen hånd. (M)
17 dag: Canggu til lufthavnen på egen hånd eller forlæng rejsen?
Efter morgenmaden har du lidt tid inden du skal tjekke ud. Hotellet kan være behjælpelig med din videre transport til lufthavnen eller til anden indonesisk destination. Hjemrejsen er fleksibel, hvilket betyder at du kan forlænge rejsen for at opleve mere af Bali og Indonesien på egen hånd efter afslutningen på programmet. Tal med din rejsekonsulent om mulighederne. (M)
18 dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Denmark i løbet af dagen med rygsækken fuld af oplevelser.

Overnatninger

3 overnatninger på 1-2 stjernet budgethotel i Sanur
1 overnatning på 1-2 stjernet budgethotel i Canggu
1 overnatning på 1-2 stjernet budgethotel ved vulkanen Batur
1 overnatning på 1-2 stjernet budgethotel i Ubud
3 overnatninger på 1-2 stjernet budgethotel på Nusa Lembongan
3 overnatninger i sovesal i en Surfcamp på Nusa Lembongan
3 overnatninger i Canggu på 2+ stjernet hotel

Bemærkninger

Målgruppe: Turen er velegnet for alle, der er i god fysisk form og gerne med lidt mountainbike erfaring i forvejen. Turen er ikke egnet for børn, da det meste af turen på mountainbike er for hård til børn.

Bemærk, at deltagelse i trekking- og mountainbiketure er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Afgang hver dag fra Sanur ved min. 2 personer

Maj - september

Pakkeliste

 • Komfortabelt tøj at cykle i
 • Praktiske sko/sandaler til en aktiv ferie
 • Kameraudstyr
 • Let og luftigt tøj til varmt klima
 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Tøj til både varme og kolde temperaturer
 • Regnslag kan evt. købes lokalt

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter fra Danmark t/r (inkl. bagage)
 • Transfer ifølge program
 • Chauffører og lokalguider med begrænset engelskkundskaber
 • Måltider ifølge program
 • Oplevelser og ture ifølge program
 • Bådtransfer til og fra Nusa Lembongan
 • Lokal mountainbike
 • 4 dage med følgebil på Bali-mountainbikeoplevelsen.
 • Surfundervisning og surfoplevelser på Nusa Lembongan
 • 3 overnatninger på 1-2 stjernet budgethotel i Sanur
 • 1 overnatning på 1-2 stjernet budgethotel i Canggu
 • 1 overnatning på 1-2 stjernet budgethotel ved vulkanen Batur
 • 1 overnatning på 1-2 stjernet budgethotel i Ubud
 • 3 overnatninger på 1-2 stjernet budgethotel på Nusa Lembongan
 • 3 overnatninger i sovesal i en Surfcamp på Nusa Lembongan
 • 3 overnatninger i Canggu på 2+ stjernet hotel

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring (Inkl. dækning af mountainbiking- og surfing)
 • Afbestillingsforsikring
 • Entreer undervejs på de forskellige ture
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkepenge til guiderne. I Indonesien er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsturer og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Pris ved min. 2 personer.

Rejseforslaget er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse. Prisen gælder i udvalgte perioder.

Højsæsonstillæg fra:
01 Jul. - 30 Aug.
15 Dec. - 05 Jan.

Ring til vores rejsekonsulenter med speciale i Indonesien og hør nærmere.

Rejseforslaget er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse. Prisen gælder i udvalgte perioder.

Højsæsonstillæg fra:
01 Jul. - 30 Aug.
15 Dec. - 05 Jan.

Ring til vores rejsekonsulenter med speciale i Indonesien og hør nærmere.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top