Søg
Søg
Jamaica
Jamaica
Jamaica
Jamaica
Jamaica

Jamaica på egen hånd

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.795,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 90 dage

Tag på rundrejse på Jamaica på din helt egen måde og i dit helt eget tempo. Ankomstpakken sikrer dig en blød landing når du lander midt i en fremmed verden, og er din tryghed og garanti for en god start på din rejse rundt på Jamaica.

Bestil dine flybilletter til Jamaica igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Jamaica. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Jamaica her

Sæson

Jamaicas klima er tropisk med varmt og fugtigt vejr hele året. Den våde sæson ligger fra maj til november, hvilket falder sammen med orkansæsonen. Den tørre sæson fra december til april. I den tørre sæson, er der ikke meget nedbør, men der kan periodevis komme kraftigt regnfald.Temperaturen er stort set den samme hele året men ca 28 grader ved kysten og lidt køligere i bjergene.


Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark
I dag er der afrejse fra Danmark til Montego Bay. Du ankommer typisk samme dag og efter en hel masse timer på farten, er det rart at kunne komme så direkte som muligt hen til din første sted destination på Jamaica. Derfor er der arrangeret en transport til dig til dit guesthouse. Resten af dagen er på egen hånd

Dag 2-3: Overnatning på Real Jamaica
Slap af hos dine hyggelige værter, som giver dig en god introduktion til Jamaicas skatte og kultur. Du kan også lokalt booke udflugter.

Dag 4 - : Jamaica på egen hånd
Fra i dag er du på egen hånd. Du kan selv bestemme hvor din rejse skal gå hen, samt i hvilket tempo du ønsker at rejse. Du kan vælge at blive længere tid på Real Jamaica, hvis ikke du har fået nok af den afslappede stemning, og ellers kan du herunder se en liste over nogle af de mange, fede oplevelser der venter:

Du kan dyrke din tan på en af Jamaicas skønne strande:
Negrilstranden
Stranden lokker med det det rene pudder hvide sand og er kendt for Ricks Cafe, hvor mange springer i vandet fra klipperne.

Turtle Beach
Turtle Beach ligger ved Ocho Rios og er en anden fantastisk hvid strand. Her kan du leje jetski og dyrke andre vandsportsaktiviteter

Doctor´s Cave Beach
Ligger ved Montego Bay. Bugten er god til snorkling langs koralrevet, da vandet er roligt.

Aqua Sol Beach
Stranden ligger ved Montego Bay og er en forlystelsespark der primært henvender sig til børne familier

Boston Bay Beach
Stranden for dig der elsker at surfe

Bluefields Beach
Bluefields Beach er også et besøg værd. Husk at medbringe dine egne strandstole og parasoller.

Bloody Bay
Bloody Bay er et vidunderligt sted at slappe af.

Andre aktiviteter:
Throne Room koralrev
Byder på rigtig fin dykning

Vandfaldet ved Dunns River
Vandet er omkring 180 m højt og man kan klatre op i det og nyde det kolde vand fra bjergene

Blue Mountains
Godt sted at nyde områdets kaffe og vandreture i den smukke natur
.
Bob Marley Museum
Et must når du besøger Jamaica

Rio Grande dalen
Et dejligt sted at rafte

Overnatning:
3 nætter på danskejet guesthouse med små hytter

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.795,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet t/r Montego Bay
  • Privat transfer ved ankomst og 3 nætter på dansk ejet guesthouse inkl. morgenmad

Prisen er eksklusiv

  • Forsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: